Филмов ужас с Хелоуин

Прожекциите започват и свършват по тъмно
31 окт 2012 17:33, Петя Славова
3
Филмов ужас с Хелоуин
Кадър от "Прометей" 3D. Снимка: Александра филмс

Ужасът ще завладее всички зрители, посветили се на нощта на Хелоуин. Филмов маратон със страховити филми  включва девет  продукции, три от които на 3D ще се завъртят в Синема Сити.

Цените ще са плашещо ниски - комбинация от три заглавия по избор за 15 лв., съобщават от киното.

Програмата започва от 21.00  часа с "Чернобилски дневници", "Обсебване" и "Подземен свят 4" 3D, който ще има прожекция и от 23.00 ч. заедно с "Хижа в гората" и "Когато падне мрак" 3D.

Точно в 01.00 ч. започват космическият хорър "Прометей" 3D, "Тъмни сенки" и "Заразно зло 5" 3D. "Елате с компания, защото в 3 часа сутринта, когато все пак ще трябва да се приберете у дома, навън е още тъмно", съветват организаторите.

Те не забравят и по-малките, за които Хелоуин е костюми, грим и лакомства. Специалната детска програма започва в следобедните часове. Малките ще могат да гледат два детски филма на цената на един билет. Програмата за малките зрители тръгва  от 15.00 часа с "Хотел Трансливания" 3D, "Замбезия" 3D, "Пиратите: Банда неудачници" 3D, а от 19.00 часа е "Лоракс" 3D, "Мадагаскар 3" 3D и "Храбро сърце" 3D.

Специалната програма ще се допълва от ефектна декорация и злокобна музика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
с. преди 11 години
Хората си правят купон и нищо повече!Ти Коледа празнуваш ли?Какво точно празнуваш?Исус Христос е роден през лятото!Навремето църквата е приложила хитър трик за да се наложи!Подменила е традиционни езически празници със свои за да я приемат по-лесно хората!Вземи да се пообразоваш малко преди да се правиш на моралист!
1
9
 
5
 
! Отговори
..... преди 11 години
Празник в чест и преклонение пред злото . На времето са изгаряли хиляди хора живи като факли . Дори и сега сто процента убиват но без да се знае. Изродски празник само за хора с болно съзнание или невежи ***. Нормалните хора не го приемат и се отнасят към него с погнуса и презрение защото знаят какви са му корените и какво се цели. Нека някой от "празнуващите" да каже какво точно празнува и защо се маскират като ***.