Майкъл Арнд ще пише сценария на следващите "Междузвездни войни"

Авторът на "Мис Слънчице" се заема с продължението на сагата
12 ное 2012 20:43, Петя Славова
5
Майкъл Арнд ще пише сценария на следващите "Междузвездни войни"
Снимка: Reuters

Майкъл Арнд, който спечели "Оскар" за сценария на "Мис Слънчице", ще пише продължението на "Междузвездни войни", съобщи Би Би Си.

Той е написал също сценария на "Играта на играчките 3", който получи номинация за "Оскар", и е съавтор на втория филм "Игрите на глада".

Продължението на "Междузвездни войни" ще е за ново поколениегерои, пише "Холивуд рипортър". В него обаче може да участват иактьорите Марк Хамил и Кари Фишър, като героите им Люк  Скайуокър и принцеса Лея от оригиналната трилогия ще са по-възрастни. Харисън Форд също е склонен отново да се изяви като Хан Соло.

През октомври "Дисни" купи компанията "Лукасфилмс" от ДжорджЛукас за 4,05 милиарда щатски долара и се ангажира да заснеме три нови филма. Продуценти ще са Джордж Лукас и Катлийн Кенеди.

Режисьорът още не е избран. Специализираните издания предполагат, че с най-големи шансове са Брад Бърд от "Пиксар" и британецът Матю Вон. "Междузвездни войни: Епизод 7" ще излезе по екраните през 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не харесвам този сценарист и съм разочарован! Не е правил добър сценарии на тема фантастика или фентъзи и няма да се справи! "Играта на играчките 3" е пълна боза и я гледат само най- малките заради картинките. "Мис Слънчице" е със супер реклама, как виждате ли се осмиват детските конкурси ,които са пошли и грозни ,но аз виждам само едно неприятно ,просташко семейство в което родителите нямат идея на какво учи дядото детето им. Грозно ,гнусно и оставя неприятен вкус!
4
0
 
1
 
! Отговори
ттт преди 11 години
Внимавай момче как ще пишеш! Макар, че те ще са 10 000 години по-напреднали от нас, ние трябва да ги победим.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като си пропуснал да четеш като дете ще ти се повдига. чудя се как може "хора" с непрочетен и ред да си мислят че са капацитети и да изразяват "компетентни" мнениягади ми се от такива
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
след 30г. може Star Wars да кандидатства за награда еми
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Книгите на Тимъти Зан хич не са лоши и естесвено адмирал Траун. Но тези нови герои ми говори че действието ще се развива след книгите. Аз очаквам поредния шит на дисни, предназначен за невръсното поколение ( като се сетя за Джон Картър и ми се повдига).