Робърт Патинсън влиза в образа на изтерзан вампир

Едуард Кълън се завръща за последен път
Обновена: 12 ное 2012 10:27 | 12 ное 2012 08:17,
13
Робърт Патинсън влиза в образа на изтерзан вампир
Снимка: сп. L'Uomo Vogue

Преди да се появят мегахитовете за вампири от последните няколко години освен тези на голям екран и телевизионните сериали „Истинска кръв" и Дневниците на вампира", масовата представа за вампирите беше, че те са стари, безсмъртни, самотни и измъчени същества.

Че живеят скрити зад стените на призрачни замъци (като този на граф Дракула), че носят тъмни, тежки наметала, че пият кръв в малките часове на нощта. През деня пък си ги представяхме как спят в масивни ковчези или се крият зад тежки завеси от слънчевата светлина.

С появата на легендарния Едуард Кълън от сагата "Здрач", в чиято роля се вмъкна успешно Робърт Патинсън, вампирите влязоха в една нова, по-модерна ера.

Едуард е млад и красив филантроп, който се разхожда и през деня, а освен това е готов на всичко от любов. Нищо чудно, че се превърна в култов герой сред тинейджърите, а и не само те го обожават...

В тази оригинална сесия за новия брой на списание „L'Uomo Vogue" R-Patz (както го наричат феновете му) позира като прототипа на вампирите от миналото. Той изглежда нещастен, самотен, безмилостен и кръвожаден. Роб носи кожени дрехи и наметала и наистина всява страх.

По-интересното в случая е, че 26-годишният актьор е сниман за сесията от Кейтлин Кроненберг, която е дъщеря на режисьора Дейвид Кроненбърг, който избра Роб за главната роля във филма си „Космополис".

Вижте снимките на Робърт в тази необичайна сесия в  галерията на Tialoto.bg. Скоро пък ще можете да го гледате на големия екран за последен път в ролята на Едуард Кълън в последната, пета част на сагата "Здрач".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Православенхристиян преди 11 години
Смърт за вампирите!!!!!!!!!
11
4
 
3
 
! Отговори
George1 преди 11 години
А къде са му рогата на тоя вампирясал хомосексуалист?
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От Twilight няма как да си проличи особено много, но е добър актьор. Гледал съм го е Remember Me и Little Ashes - нищо вампирско, единият е за 9/11, в другия играе Салвадор Дали. Не съм очаквал много от него, признавам, но бях приятно изненадан. Пожелавам му успех.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледах първият. Умрях от скука и тийн лигавщини. После гледах втория. Рядко срещана лигава глупост, но стоически я изтърпях докрай. След което обаче взех решение - да не гледам следващите лигавщини.
8
3
 
7
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Той този винаги си е изглеждал като изтерзан вампир, та няма нужда да влиза в "образ". :-) Направо да го бяха снимали натюр. :-) А дружката му е видимо бавноразвиваща се. Чудесни идоли на младото поколение. :-)
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Робчо е абсолютен сладур, а интервютата му са смехотерапия. За справка - последното при Джими Фалън.П.П. Винаги съм се възхищавала на фантазията на добрите фотографи.
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Роб носи кожени дрехи и наметала и наистина всява страх.Като му гледам физиономията се разсмивам. Не знам как ще всява страх. Трябвало е да стане комик
5
0
 
18
 
! Отговори
не син преди 11 години
За да влезе в образ трябва да копира Анастасия Мозер !
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога ли ще разберат, че тази мания по вампирите и филмите за тях е супер инфантилна и ***.
3
4
 
17
 
! Отговори
Искрето Фидосова преди 11 години
..... Оуууууууууууу....... Искам го голичък у нас довечера !!!!! Той ще бяга... аз ще го гоня... Но накрая няма къде да бяга и ще го приклеща в спалнята ми,която специално за мен е два декара!!!
2
8
 
7
 
! Отговори
Бора-Бора преди 11 години
Много харесвам Роби, но фотосесията хич не ми допада !Ханс, явно си запознат с ролите му ... еми, като не ти харесва защо продължаваш да гледаш, а ?
1
9
 
21
 
! Отговори
Ханс преди 11 години
Дано да му е последната роля изобщо.