Вампирско време в Северна Америка

"Здрач" продължава да е на върха в бокс офиса
3 дек 2012 13:15, Петя Славова
1
Вампирско време в Северна Америка
Снимка: А плюс синема

Два филма дебютираха на екран в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда, но подредбата на първите три продукции в северноамериканския бокс-офис въз основа на продажбата на билети остава непроменена, предадоха световните информационни агенции.

Трите продукции, заемащи челните позиции в бокс-офиса, са "Здрач: Зазоряване II", "007 координати: Скайфол" и "Линкълн", пише БТА. За трета поредна седмица те запазват позициите си в класацията. Новите филми са "Убийте ги нежно" с Брад Пит и "Колекцията". Двете продукции дебютират на седмо и десето място съответно със 7 милиона и 3,4 милиона долара от продажбата на билети.

От излизането си на екран преди три седмици "Здрач: Зазоряване II" запазва челната си позиция в бокс-офиса в Северна Америка. Продажбите на билети за последния, пети филм от вампирската сага "Здрач" са намалели с 60 процента спрямо миналия уикенд, но въпреки това от сайта boxofficemojo.com отчитат постъпления от 17,4 милиона долара.

На втора позиция е 23-ият филм от поредицата за Джеймс Бонд - "007 координати: Скайфол" със 17 милиона долара, а на трета - лентата "Линкълн" с 13,51 милиона долара.

Четвърто и пето място в бокс-офис класацията в Северна Америка заемат анимацията "Възходът на пазителите" и драмата "Животът на Пи" на режисьора Анг Лий. Постъпленията от продажбата на билети за двете продукции през уикенда в киносалоните на САЩ и Канада възлизат съответно на 13,5 милиона долара и 12 милиона долара.

Разликите между някои от филмите са доста малки, поради което анализаторите не изключват размествания в подредбата при обявяването днес на окончателните резултати

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тез говньовци се на..аха с тези гнусните и гадни филми,е нема да ги гледам