"Тексаското клане 3D" обезглави Хобит

Филмът оглави бокс-офис класацията в Северна Америка
Обновена: 7 яну 2013 16:41 | 7 яну 2013 16:41, Петя Славова
6
"Тексаското клане 3D" обезглави Хобит
Снимка: IMDB

Коженото лице и неговата моторна резачка изместиха от първото място в бокс-офиса на Северна Америка Билбо Бегинс, съобщиха световните информационни агенции.

Филмът на ужасите "Тексаското клане 3D" на режисьора Джон Лусенхоп дебютира през премиерния си уикенд на първо място в класацията на най-гледаните филми в САЩ и Канада с приходи от продажбата на билети в размер на 23 милиона долара.

Действието в лентата се развива само няколко дни след събитията, които бяха описани в оригиналния филм от 1974-та година, а сюжета се фокусира върху младата Хедър Милън. Заедно сняколко свои приятели тя пътува към малко градче в тексаската провинция, за да прибере своето наследство. Вместо това тя попада в полезрението на жестокия психопат и сериен убиец Коженото лице, който елиминира жертвите си с помощта на моторна резачка.

На второ място в бокс-офиса е лентата на Куентин Тарантино "Джанго без окови" с постъпления от продажбата на билети в размер на 20,1 милиона долара. Общо от излизането си на екран досега лентата е събрала в САЩ и Канада 106,4 милиона долара.

След като три седмици бе начело в класацията на най-гледаните филми в Северна Америка, "Хобит: Неочаквано пътешествие" сега зае третото място с приходи от продажбата на билети в размер на 17,5 милиона долара. Общо лентата е реализирала в САЩ и Канада постъпления в размер на 263,8 млн. долара, а по света - на 800 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я се стегнете бе! Филмите не са виновни на недоносчетата! Не филмите убиват деца!Как пък един от тези "луди" не влезе в кафене на мафията да стреля, а всички стрелят по децата? Ами просто - не са луди а страхливи нещастници!ФИЛМЪТ ЩЕ Е СУПЕР ЯК! За любителите на ужасите.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тексаско клане в 2D варианта си беше абсолютна изродщина. То като видиш само какви са им вкусовете е ясно колко им е акъла.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анатема! преди 11 години
Тези дивотии да забранят, не оръжията! Децата лягат и стават с брутално насилие 3D, от киното, телевизията, компютъра и конзолите. За тях това става нормална гледка и резултатите не закъсняват. Обама се прави на загрижен, но парите не миришат и заразяват с простотията и бездушието си целият свят.
2
2
 
5
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Щом вкусовете на средностатистическия американец са такива трябва ли да се учудвам, че тази нация се състои само от явни и скрити психопати!?
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имайте предвид, че "Джанго без окови" е с Леонарди Дикаприо, така че е нормално да върви толкова добре.