Харисън Форд пристигна в България

Холивудската звезда ще играе в "Непобедимите 3"
Обновена: 24 авг 2013 10:32 | 24 авг 2013 10:16, Петя Славова
34
Харисън Форд пристигна в България
Харисън Форд кацна у нас. Снимка: Булфото

Холивудската звезда Харисън Форд пристигна в България за снимките на мегапродукцията "Непобедимите 3". Малко след 22.00 часа на 23 август актьорът, познат като "Индиана Джоунс", кацна на летище София с полет от Мюнхен.

Там беше посрещнат от продуцента Лес Уелдън, с когото проведоха кратък разговор, преди да се качат в колите.

Навън обичайните "ловци" на автографи очакваха звездата, който в последния момент реши да ги зарадва и подписа белите им листи, пише Булфото.

Харисън се включи в последния етап от преговорите от кастинга на „Непобедимите 3". Ролята му в екшъна все още не е ясна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
13
 
! Отговори
Баба Гица преди 10 години
Дърт бил,абе я идете си гледайте турските сериали !Не можете да направите и половината от това,което той е направил! Добре дошъл в България,Инди /или Хан Соло/,доста добри роли направи в киното и то без да си вдигаш рейтинга със скандали !Жив и здрав да си !
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"дано си тръгне с позитивни впечатления от България, макар и малка и недоразвита, но все пак доста стара. " - недоразвита? ако видите каква е 75-80% от америка: ще ви настръхнат косите,не най-бедните,а 75-80% от америка. Но тяхната машина за имидж е най-голямата в света, непрекъснато залива света с бълвоч от нереални картини, докато много американци се преселват в Европа от години, но за това никой не говори. Което има стойност, те го омаловажават, за да го използват на ниска цена.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един коментар на друго място пише: дано си тръгне с позитивни впечатления от България, макар и малка и недоразвита, но все пак доста стара. Нека кажа моите впечатлениа: от 30 год в америка - "страната на голямата имитация": всички хора с пари търсят да прекарват време в Европа, вкл Източна Европа- защо ли? Америка е само един голям "имидж", голям маркетинг, голямо шоу, голям надут балон, само холивуд и шоу-бизнеса им е останал като индустрия, другото замина в Индия и Китай.
19
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
стари аспарагуси, търсят си пазар на изток, понеже вече не им обръщат внимание там откъдето идват, също като Роджър със Стената - стига вече бе, пари ли нямате? Няма нова вълна актьори, пише по-долу- ами как ще има, като старите не дават...нали някой трябва да даде роля на младите. Как така няма талантливи сред младото поколение - възможно ли е талантите да са се свършили? подобно на " със кръв сме я взели тази власт, как ще я пуснем..." та и те така...
18
9
 
1
 
! Отговори
bg преди 10 години
Harrison Ford mrazi Pravoslavieto I Slavjanstvoto.Dokato e v Bulgaria taino 4e se sreshta s hodji I *** baroni.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дамата , ако въобща е дама, голяма провокация спретна.
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този филм е писан само за Бойко Велики и Цветанов!Повечето от статистите ще са професори и академици, може и цялата БАН, та да изкарат някой лев до заплата. Цецо ще ги гази с тирове! АйПи специалисти ще пасът овце и ще вадят картофи, а народът ще се пали с бензин! ОСКАРИТЕ СА ГАРАНТИРАНИ!
15
1
 
5
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 10 години
всички тръгнаха към изхода .. Към тях бавно се приближаваше , невярващ на очите си , един нормален гражданин и попита на лош английски : КЪДЕ и на кого да подам жалба , срещу това правителство ?? Бившето , де , поправи се веднага човекът .. Отвън възгласите ; "Оставка " оставка , мафия , червени *** " - спряха .. Нямаше срещу кого вече да скандират ..)
14
1
 
5
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 10 години
Пътната и транспортният министър ще са навлекли престилките на чистачите и ще бършат с парцалите - толкова много ще им прилича , че даже и Слай ще заблудат. На вратата ще настане такова стълпотворение и бутане , че най- малкото зло и опастност ще бъде - че там , отвън ги чакат няколко хиляди от протеста . "По- добре шутове , отколкото 'Браунинг" отзад", ще си помислят бързо , бягащите . "Ние , не сме от Позитано 20 "- ще викат с цяло гърло . "Е , какво ще правим сега , в тази скапана държава ? - ще се обърне Слай , към другите , в празния коридор ... Ще се върнем пак ,we will be back..каза си
13
3
 
21
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 10 години
Представям си Сталоун с лека картечница ' Браунинг: , по кородорите на Мин.съвет.След него Мел Гибсън, Харисън Форд, Арни и другите..Какво бягане само ще настане ..Орешарскии ще крещи ,че е случаен, независим ,експерт.."'ааалах" , ааалах" ще се чува от други ; някои министри ще зарежат незаконните си половинки - също министри, ще ги прежалят ,все пак нямат брак с тях ;Вигенин ще крещи :"Ама ньии сме с вас - с НАТО ; Европа и САЩ !!!Йовчев ще твърди ,че е подал оставка още вчера и прави Арни шеф на ДАНС .Пътната и транспортният министър ще са навлекли престилките на чистачите
12
1
 
11
 
! Отговори
румънец преди 10 години
До NoLogoКогато те сбъркат с румънец, то е за да те обидят, а не защото не знаят къде е България.Румъния се смята на Запад за образец за мизерия и ***.
11
4
 
12
 
! Отговори
NoLogo преди 10 години
До damata (макар че като чета какво пишеш, едва ли си дама, по скоро .... куха лейка)Еми човека се е постарал, станал е известен, хората го понават, ако питаш 10 души 9 от тях ще ти кажат кой е Харисън Форд. Може би трбва да се замислим какво да направим за нашата страна, лично ние, че да почнат да я познават хората а не да я бъркат с Румъния, вместо да хейтваме по коментарите, под новините
10
9
 
5
 
! Отговори
damata преди 10 години
До bolkaA toa Harisan koito ne e budala i e intiligentin-utre go pitai kade e snimal filma i she ti otgovori :vav Rumania ili v Albania sas stolitca Varna.Haber si niamat tea znaministosti ot Balgaria.Samo VAN DAM-poneje mu namestvat tuka jenski da...takova....Toi znae.
9
5
 
33
 
! Отговори
bolka преди 10 години
До damataДа, времето не подминава никого.Но е човек-легенда, известен в целия свят.Само умствено и духовно ограничен човек може да напише такъв коментар.Да е жив и здрав още много години!
8
7
 
3
 
! Отговори
KRIMENA ST ZAG преди 10 години
___Gledam,no kunstytiram pi4alnu,4i baia saj sbsBABI4osyl....Bokvalnu sai MITAMURFOZIRAL fav jina...ina4i e slatnikaf kytu aktris i ni gu dulubvat faf gildiata mo.Robart Di Niro as mi e katval 4i bil putlizurku.6tomtu e duprial tuk da snima filmiti si.....
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До damataалкохолик е баща ти
6
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дърт ама явно доста по добре от вас се справя...
5
34
 
8
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
Само дърти юргани тука
4
62
 
14
 
! Отговори
damata преди 10 години
Ох, аман от разни задокеански *** и алкохолици дето ни ги притикват за "велики хора "!Стига с тия дъртаци бе какво им повечето от нашенските мъже, ами нищо от опит го знам!
3
4
 
84
 
! Отговори
NoLogo преди 10 години
Един от най великите. Да е жив и здрав, да го гледаме в още много филми!