Кристен Стюарт - нервна заради футуристичен проект

Актрисата още не може да повярва, че е приела ролята
Обновена: 15 яну 2014 11:11 | 15 яну 2014 11:11, Петя Славова
0
Кристен Стюарт - нервна заради футуристичен проект
Кристен Стюарт. Снимка: БТА

Не е лесно да направиш правилен избор за нова роля. Неведнъж известни звезди съжаляват, че са пропуснали шанса сиq като са отказали да се снимат в някой проект, превърнал се по-късно в шедьовър. Ето че Кристен Стюарт пък се намира в обратната позиция.

Звездата от вампирската поредица "Здрач" доста се е притеснила и изнервила, че е поела ангажимент във  футуристичния любовен проект "Еquals" (Равни), съобщава Асошиейтед прес.

"Просто не мога да повярвам, че се съгласих, коментира 23-годишната звезда. Сюжетът напомня донякъде филма по книгата на Джордж Оруел "1984". Става дума за бунта в едно угнетено футуристично общество."

Снимките на филма ще започнат през тази година, пише БТА. На Стюарт ще й партнира Никълъс Холт, от "Х-Мен: Дни на изминалото бъдеще". Режисьор на смелия проект е Дрейк Доремус.

"Много съм нервна, да не кажа тероризирана, довери Стюарт преди началото на снимачния период. Във филма основната драма се състои в това, че не можеш да заличиш хуманността и любовта сред всички. Това е една покъртителна история!"

Филмът е по сценарий на Нейтан Паркър. Една от първите актриси, които го прочели, била Дженифър Лорънс. Тя се просълзила от фабулата, но не се виждала в главната роля. Тогава изборът паднал на Кристен. Според режисьора Доремус главните екранни герои Холт и Стюарт със сигурност ще се сработят и ще дадат всичко от себе си. "Това е една любовна история с епични мащаби, която със сигурност ще се хареса на публиката", уверява Доремус.

Тази седмица Кристен Стюарт ще гостува на фестивала "Сънданс" в Парк сити, щата Юта, където ще бъде показан филмът снейно участие "Camp-X-Ray" на писателя-режисьор Питър Сатлър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари