Български актьор в екшъна "Джак Райън: Теория на хаоса"

Алек Алексиев брани Кенет Брана
23 яну 2014 13:12, Александър Попов
6

Алек Алексиев. Снимка: Форум Филм България

Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и работи в Лондон, е част от екипа на екшън трилъра "Джак Райън: Теория на хаоса", който този петък излиза предпремиерно в кината у нас.

Българинът играе бодигард на руския олигарх Виктор Черевин, в чиято роля е Кенет Брана.

"Нямах общи сцени с Кевин Костнър, повечето бяха с Кенет Брана, Крис Пайн и Кийра Найтли, но работата с професионалисти винаги е приятна и точна. Кенет Брана успява да създаде весело-работна атмосфера, без напрежение", споделя Алек.

Вчера в Лондон екипът на филма отпразнува и европейската премиера на "Джак Райън: Теория на хаоса".

Британската актриса Кийра Найтли присвои цялото внимание на червения килим, появявайки се в компанията на колегите си Крис Пайн и Кенет Брана, който е и режисьор на продукцията.

Екшън трилърът "Джак Райън: Теория на хаоса" проследява началото на кариерата на легендарния едноименен персонаж от романите на Том Кланси, за който истинското оръжие е интелектът. С 13 бестселъра и четири хитови екранизации, Джак Райън вече се е превърнал във феномен от съвременната култура.

Българската кинопремиера на "Джак Райън: Теория на хаоса" е на 31 януари, а в галерията можете да видите кадри от снимачния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
На кой канал е туй в Кривунделово - ша гледаме. Имаме си един съселянин чатка и английския работи като...старши овчар в Англия.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До режисьорА ти какво искаш?Първа роля в киното и веднага - главна, а до него поддържащи Кенет Брана, Кевин Костнър и Мику РУрк.Тогава сигурно щеше да ревеш, че филма не става, че нашия е спал с продуцентката и че това е едно нищо.
3
1
 
5
 
! Отговори
иво преди 10 години
айде, стига! да не би да мислите, че първата роля на джордж клуни е била на батман. ех, проклет народ, бееее
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цял свят говори за Григор Димитров ,а нашите медии мълчат ,само негативното дават ,а хубавото се премълчава.Всячески се опитват да ни смажат и унищожат,защото си имаме продажници алчни за пари
1
0
 
2
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
DUCATI Monster 1100 Parts‎-БРАВО !!!