Порнофилм погрешно бе прожектиран в начално училище

Школото е италианско и е управлявано от монахини
6 фев 2014 08:01, Петя Славова
16
Порнофилм погрешно бе прожектиран в начално училище
Снимка: Reuters

Погрешно пуснат пред ученици от начално училище порнографски филм шокира обществото. Случката се разиграла в учебното заведение "Фарина" в италианския град Виченца в областта Венето, съобщават местни медии.

Още по-скандалното е, че школото е под егидата на женски католически орден, но освен монахини в него работят и светски лица. На всички ученици от пети клас се раздават еднакви USB флашки, на които да записват аудио и видео файлове, възложени им от преподавателите с учебна цел, уточнява БТА.

В един от часовете е трябвало да бъде прожектиран видеозапис на концерт, направен от ученик. Учителката, която е светско лице, включила неговата флашка и на електронната "черна дъска" пред очите на нейните 29 малки възпитаници се развихрила колосална оргия.

В домашна обстановка любознателните деца засипали с въпроси своите бащи и майки.

Монахините поднесли официални извинения и обяснили, че флашката не е от използваната в училището марка и е била дадена на ученика от неговите родители. Това обаче не успокоило някои от побеснелите представителите на родителското тяло, които обявили, че ще съдят школската управа.

Директорът на училището незабавно реагирал, като уредил среща на родителите с психолог, който да ги подготви какви отговори да дават на децата си, ако те продължат да задават въпроси около порно преживяването. Той обещал, че всяка флашка ще бъде вече стриктно контролирана преди включване в учебната видеосистема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Много тъпи преди 10 години
коментариЩом е нарочно не значи, че е от ордена. Някой е искал да ги злепостави и е успялМакар,че ги хулят католическата и протестантската църкви са инициатори и подкрепят всички хуманни инициативи. без тях хората ще умират по улицата.
13
2
 
0
 
! Отговори
ДО-12 преди 10 години
Едоно такова нещо се обсъжда ,кой коя поза е пробвала и ИМА ЛИ ТЯ ПОЧВА У НАС.
12
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
опааа грешка казала монахинята след 60 минути гледане
11
4
 
33
 
! Отговори
монах преди 10 години
Винаги съм предполагал,че монахините са палави.............
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде сега, без да искали го пуснали. А какво прави порнофилм при монахините? :)
9
2
 
16
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
До автора "На всички ученици от пети клас..." тук е добре да уточните на каква възраст са децата в Италия когато са в пети клас, защото тукашните петокласници са доста напред с тази материя и това не би ги шокирало!
8
1
 
4
 
! Отговори
5 преди 10 години
До До 5БГ или друг, +12 или +14 или +16 или +18 ...
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой знае какви скречове са правили монахините, докато са гледали филма.
6
2
 
19
 
! Отговори
Абе Ристо преди 10 години
Всяко нещо с времето си ,а ти баш в порното ли смяташ ,че има нещо образователно?Даже е анти-сексуално в повечето случаи.
5
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
системата на обучение с тези флашки...........е повече от съмнителнаУчилището трябва само частично да ползва интернет, не да е подвластно. В случая това е съвсем нормален резултат, дали на децата бомби в ръцете, вместо учебници........
4
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БГ сериалите вървят с препоръчителен родителски контрол +16 в най-гледаното време, когато се предполага, че семейството с децата ще седне да ги гледа. Моето семейство не гледа *** сериали, интерсно кой ги финансира, кой ги гледа.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Eiiii... na tova mu vikat izcepka.....
2
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Глобално всеки ден изпростяваме повече! Края на света н яма да настъпи нито от глобално затопляне нито от астероид... а от простотия.
1
0
 
74
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
"Стават и грешки!" - казал коня и слязъл от Гойко Митич...