Търси се Питър Пан

Warner Bros ще го издирват сред 11-13 годишните в Wembley Arena в Лондон
11 фев 2014 13:31, Петя Славова
0
Търси се Питър Пан
Режисьорът Джо Райт ще търси Питър Пан. Снимка: Reuters

Кинокомпанията Warner Bros обявиха открит кастинг за ролята на Питър Пан във филма „Пан“, режисиран от Джо Райт, съобщава BBC.

Прослушването започва от 12 февруари и приключва на 23 същия месец. Няколкоднвният кастинг ще се проведе на Wembley Arena в Лондон.

Основните претенденти трябва да са на възраст между 11 до 13 годишни и да не са по-високи от 165 см. Снимките са планирани да започнат през април, а премиерата на проекта е за 26 юни 2015 г. Филмът ще е в 3D формат.

По-рано стана ясно, че във филма ще вземе участие Хю Джакман и Хари Хедлънд. Актьорите ще изиграят противниците на Пан – пиратът Черната брада и капитан Крюк. За ролята на Черната брада бе спрягано и името на Хавиер Бардем.

Сценарият е по романа на Джеймс Матю Бари. Филмът ще ни занимава с това как главният герой за първи път е попаднал на острова Neverland и спасил местните от бандата пирати.

Джо Райт е известен с филмите си „Гордост и предразсъдъци“ и „Анна Каренина“. С екранизация на романа на Бари се е заел и Чанинг Тейтъм и Джо Рот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари