Филип Сиймор Хофман описал своите "демони" в дневници

Наркотична зависимост и любовен триъгълник измъчвали актьора
12 фев 2014 13:46, Петя Славова
0
Филип Сиймор Хофман описал своите "демони" в дневници
Снимка: Reuters

Полицията е открила два дневника в нюйоркския апартамент на холивудския актьор Филип Сиймор Хофман, където той бе намерен мъртъв на 2 февруари след свръхдоза хероин, информира сайтът Фимейл фърст.

В тях той пишел в големи подробности за трудната борба със своите "демони", за снабдяването си с наркотици и желанието му да се отърве от своята зависимост, пише БТА.

Някои от ръчно написаните бележки били водени по време на 10-дневния му престой в клиника за лечение на зависимости в Атланта миналата година. Звездата от "Игрите на глада" се бил избавил от наркотичната си зависимост над 20 години. Но през 2012 година отново се върнал към вредния си навик, а през 2013 година постъпил в клиника.

Според в. "Дейли мейл" от дневниците прозирала и душевната борба на Хофман, попаднал в любовен триъгълник с дългогодишната му приятелка Мими О'Донъл и друга жена, с която се запознал наскоро. По всяка вероятност тайната му любовна афера е била причината той да бъде изхвърлен от семейното жилище преди три месеца.

Някои от бележките били нечетливи, като изреченията преливали едно в друго. Предполага се, че те са били писани под въздействието на хероина. В дневниците Хофман споделял и срама си от това, че отново се е отдал на вредния си навик след две десетилетия въздържание.

Често текстовете нямали връзка. На една от страниците той написал за някой си "Франк, който винаги дължи пари" и за 15-годишно момиче от Тексас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари