Ники Илиев отново ще е режисьор и актьор във филма си

В"Живи легенди" роля има и съпругата му
12 фев 2014 10:28, Петя Славова
5
Ники Илиев отново ще е режисьор и актьор във филма си
Ники Илиев със съпругата си Саня Борисова. Снимка: Булфото

Проектите на Ники Илиев не са безспорни. Ролите, които прави на малкия екран не показват особен актьорски талант, но пък това явно не му пречи да продължава с опитите.

Като режисьор може да видим уменията му в "Живи легенди", чиято премиера ще е на 12 февруари от 19.30 часа в Cinema City Paradise Mall, пише БТА. Продукцията е със специалното участие на Микеле Плачидо.

И в дипломния му проект Ники Илиев участва и като актьор във филма си. Традицията се запазва и може да го видим и като актьор и тук. Останалите роли са разпределени сред  Орлин Павлов, съпругата на Ники - Саня Борисова-Илиева, Димо Алексиев, Любомир Ковачев, Георги Кадурин, Яна Маринова, Стефан Щерев, Юлиан Ковалевски, Анна Мария Петрова-Гюзелева.

Филмът разказва за петима приятели, израснали в Балчик, които се срещат 15 години след абитуриентския бал. Едно от момчетата вече е сериозен банкер, но претърпява нелеп инцидент, при който получава частична амнезия и не си спомня нищо след завършване на гимназията. Затова хората, които чувства най-близки, са бившите му съученици.

Когато ги открива, установява, че те отдавна са поели в различни посоки и са направили доста компромиси със себе си. С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските години, като ги забърква в поредица щуротии, които преобръщат живота им и им позволяват поне замалко отново да се върнат към времената, когато са мечтали и са искали повече от живота и от себе си.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Мария преди 5 години
До Анонимен
Ако много искаш да знаеш филма е частен. Не се притеснявай за данъците си, по-скоро се тревожи за това, че политиците те ограбват, и то не само теб а целия народ!!!! ;)
2
1
 
9
 
! Отговори
alexandrina преди 5 години
Филмът е частен проект и не се финансира от държавата. Според мене трябва да поздравим екипа на филма и да пожелаем много зрители.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И само той да си ги гледа дано!!!Е***и изкуството,хахахаа.....непродаваемо....елитно...и кой ом дава пари,от нашите данъци,или....