Пренаписват третия "Ловци на духове" заради смъртта на Реймис

Бил Мъри ще участва само ако в този епизод героят му умре
26 фев 2014 17:12, Петя Славова
0
Пренаписват третия "Ловци на духове" заради смъртта на Реймис
Бил Мъри, Дан Акройд и Харолд Реймис в "Ловци на духове". Снимка: архив, БТА

Сценарият на третата част на „Ловци на духове” ще се пренапише след смъртта на актьора Харолд Реймис, съобщава The Hollywood Reporter.

По-рано стана ясно, че актьорът ще изпълни епизодична роля със своите партньори Бил Мъри и Дан Акройд в продължението на поредицата. По замисъл на сценаристите позастарелите главни герои вече не могат да ловят призраци така бързо и лесно, както на младини и ще си потърсят заместници.

В написването на сценария са участвали Дан Акройд и Харолд Реймис, които едновременно станаха и продуценти на филма. Не е ясно още кога ще започнат снимките. Режисьор и изпълнители на главните роли също не са намерени.

През 2013 г. се съобщаваше, че новият филм ще режисира Айвън Райтман, заснел и предишните две части, но тази информация така и не се потвърди.

Първите две части на „Ловци на духове” излязоха през 1984 и 1989 г. Идеята отново да се появят е на Дан Акройд, който съобщи за първи път за своите намерения през 2009 г.

Снимките няколко пъти се спираха. Бил Мъри неведнъж се е обявявал против възраждането на проекта, през 2010 г. той все пак заяви, че ще участва, само ако убият героя му.

Както Dnes.bg писа Харолд Реймис почина на 24 февруари на 69 годишна възраст.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари