Филип Сиймор Хофман е починал от токсичен микс наркотици

Актьорът бе намерен мъртъв в апартамента си в Ню Йорк
Обновена: 1 мар 2014 14:46 | 1 мар 2014 14:42, Петя Славова
7
 Филип Сиймор Хофман е починал от токсичен микс наркотици
Снимка: Reuters

Холивудският актьор Филип Сиймор Хофман , който в началото на февруари бе открит мъртъв в своята квартира, е починал от свръхдоза, причинена от токсичен микс наркотици, сред които хероин, кокаин, бензодиазепин и амфетамини, предадоха Асошиейтедпрес и ИТАР-ТАСС.

Такива бяха заключенията на съдебната експертиза, назначена по случая. Според нея смъртта на Хофман е настъпила след остро наркотично опиянение, пише БТА.

Още по темата

46-годишният актьор бе намерен мъртъв със спринцовка в ръка във ваната на своя нюйоркски апартамент. Там бяха открити около 50 пликчета с хероин, използвани спринцовки и лекарствени средства, отпускани с рецепта, в това число и на препарат, помагащ за освобождаване от наркотична зависимост.

Миналата година Хофман публично заяви, че ще премине през лечебен курс за избавяне от наркотична зависимост.

Той бе погребан на 7 февруари в частно гробище в Манхатън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
по-сведущ по въпроса преди 10 години
До АнонименИмаше наркотици преди 1989, но в по-малка степен. България беше главно разпределително депо на дрога от Изтока към Запада, по препоръка на ЦК на БКП. Другарите от ДС сътвориха това... Сега, пак сме в тази роля, но поради свободния пазар, наркозависимите в България са над 200 000 души. Дълголетието на Стоянка Мутафова се дължи на друго - цялото нейно поколение е доста здраво и се радва на добри старини, аз имам такива възрастни роднини и са Ок.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
американски морал и пример за подражание. толкова са духовни тези западняци, че не могат емоционално да понесат демокрацията.
3
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А у нас в България нямаше наркотици преди 1989 г и актьорите ни доживяха до 80 години и повече. (Стоянка Мутафова е на 95). Ноооо това е понеже системата ни беше много,ама много лоша,тоталитарна система. Затова имахме страхотни актьори. Сега живеем при демокрация и сме свободни. Затова нямаме артисти като предишните от "Златното поколение". И нямаме филми.
2
4
 
19
 
! Отговори
фалафел преди 10 години
Ами дай да се друсаме като животни и да се плющим де с когото сварим тогава.И накрая да си отпраскаме свръхдозата с пълното съзнание, че сме допринесли за духовното извисяване на човечеството!***!
1
18
 
7
 
! Отговори
грух преди 10 години
До muА ти като си стожер на морала, цял живот си живееш с една и съща лелка, не и изневеряваш, не се друсаш...с какво си допринесъл повече за цивилизацията от него? С неговите филми поне сме се забавлявали, пък теб даже не те знам кой си, някаква безлична мижитурка