"Терминатор" 5 ще се снима през април

Шварценегер споделя подробности около проекта
Обновена: 5 мар 2014 09:26 | 5 мар 2014 09:26, Петя Славова
0
"Терминатор" 5 ще се снима през април
Кадър от "Терминатор". Снимка: A+ Films

Арнолд Шварценегер, говорейки за завръщането си в поредицата "Терминатор", е разкрил, че петият филм ще бъде сниман в Ню Орлиънс и Сан Франциско, както и че снимките ще започнат през април, съобщи Контактмюзик.

В онлайн чат през уикенда 66-годишният екшън актьор е споделил с феновете някои подробности около предстоящия филмов проект.

"Започваме да снимаме в средата или края на април. Снимките ще продължат между четири и четири и половина месеца. Част от тях ще бъдат направени в Сан Франциско, но основно снимачният процес ще протече в Ню Орлиънс. Вероятно ще снимаме малко и в Лос Анджелис. Много се вълнувам около предстоящия проект. Както знаете, не участвах в четвъртия филм, тъй като когато го снимаха, бях губернатор на Калифорния. След завръщането ми всички с нетърпение очакваме началото на снимките", е казал Арнолд Шварценегер.

Актьорът е допълнил, че подготовката за старта на продукцията върви отлично, както и че сценарият е фантастичен. Шварценегер е напомнил, че "Терминатор 5" ще излезе на екран през юли 2015 г.

Трите части от стартиралата през 1984 г. поредица "Терминатор" с участието на Арнолд Шварценегер реализираха над 1 милиард долара в бокс-офиса, припомня БТА.

Четвъртият филм "Терминатор: Спасение" излезе на екран през 2009 г. без екшън звездата, който по това време беше губернатор на Калифорния. Продукцията не пожъна успех и се провали в бокс-офиса, припомня изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари