Защо Клуни пропусна "Оскар"-ите

Новата му изгора или заслужена почивка са сред предположенията
5 мар 2014 16:28, Петя Славова
2
Защо Клуни пропусна "Оскар"-ите
Снимка: Reuters

Зрителите, проследили церемонията за наградите "Оскар", със сигурност са забелязали отсъствието от наградното шоу на Джордж Клуни.

Липсата му породи предположения, че актьорът, режисьор и продуцент е бил в Лондон заедно с новата си приятелка и поради тази причина е пропуснал бляскавото събитие, съобщава "Ню Йорк дейли нюз".

Отсъствието на Джордж Клуни на "Оскар"-ите не остана незабелязано, тъй като се очакваше той да е на "предна линия" заради участието си в спечелилия седем статуетки космически трилър "Гравитация" и като съпродуцент на "У дома през август" - филм, донесъл актьорски номинации на Мерил Стрийп и Джулия Робъртс, пише БТА.

Клуни обаче така и не се появи на церемонията за наградите "Оскар". Липсата му незабавно породи предположения, че 52-годишният актьор, режисьор и продуцент е бил в Лондон с новата си изгора Амал Аламудин.

Представител на холивудската звезда обаче сега отрича тези слухове, оповестявайки, че Джордж Клуни е на заслужена и отдавна отлагана почивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
tyo преди 10 години
А можеше Клуни да вземе Оскар за перфектните си 5 минути в бозата "Гравитация".
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябвало е веднага да бъде докаран с Конкорд от Лондон този дисидент.Как може да го няма на Оскарите ?Там беше дори и Ди Каприо, въпреки че вътре в себе си знаеше, че пак ще го пропуснат.