Здрав съм, обяви Ламбо

Резултатите от изследванията са добри, сподели актьорът
Обновена: 6 мар 2014 09:57 | 6 мар 2014 09:57, Петя Славова
36
Здрав съм, обяви Ламбо
Снимка: Булфото

Стефан Данаилов е здрав. Това сподели от Париж самият актьор, където са приключили контролните му прегледи, пише в. "Преса".

По думите на актьора петскенерът, щателните пълни изследвания, включително и проби от костен мозък, са показали, че се е преборил с коварната болест.

Стефан Данаилов е бил придружен от  лекуващия го лекар в София - проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология. Медиците във Франция са обяснили, че в момента Ламбо е в добра ремисия.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, миналата година лекари са открили, че актьорът има лимфом. Въпреки диагнозата неговата вяра, че ще се справи, не спира.

Той дори говори с екипа на "Фамилията", които да измислят и на героя му някакво заболяване. Оказа се, че няма нужда, тъй като химиотерапията не се отразява на физическото състояние на актьора.

Това, което е липсвало на Ламбо най-силно по време на боледуването му, е, че не общува достатъчно със студентите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
3
 
! Отговори
СиСи преди 10 години
Стефане, пожелавам ти скорошно оздравяване! Само те моля за едно - НЕ СЕ ПОДЛАГАЙ НА ХИМИОТЕРАПИЯ !!! А ако вече са те подмамили, не прекалявай с нея! БОГ да те пази!
29
0
 
5
 
! Отговори
ВВВ преди 10 години
БРАВО!!!
28
11
 
3
 
! Отговори
Попа с картежницата преди 10 години
Стефани пролет иде а май ще миришеш цветенцата от към корените.Каква песен искаш да ти изпълни попския хор,Нас червеното знаме или стандартното опело?Хайде Збогом!
27
1
 
4
 
! Отговори
ДО-30 преди 10 години
Лошо, махнаха *** тъкмо стана интересно.
26
0
 
3
 
! Отговори
ДО-30 преди 10 години
Може да е пропуснал 2-те буквички "АН"
25
15
 
6
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Мога да се обзаложа ,че до 1 година ще свири на един дудук с Тошко Колев :)
24
0
 
2
 
! Отговори
ДО -23 преди 10 години
А защо си мислиш че ти си от добрата , аз си мисля че ти си от лошата и защо ни караш да мислим като теб ,това ни прави безлични.Остави всеки да има собствено мнение и уважавай това.04392
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
LAMBO E DOKAZANO KOMUNISTICHESKO HRANTUTNICHEtAKIVA KATO NEGO SVIKNALI VRATITE NAVSIAKADE DA IM SE OTVARIAT PRODALJIHA DELOTO I SLED 1989. PO VREME NA KOMUNIZMA ARTISTI I PEVCI BIAHA POVECHE OT MINISTRI.KOMUNISTICHESKA KULT-URA NI DOVEDE DO TOVA MALOUMNO CIGANIZIRANE
22
0
 
0
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
До LiliТака е лиле, но още по-важно е от коя страна си застанал-от добрата или лошата!
21
1
 
5
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
До ХСтига, бе, нормален човек не може до пожелае това на ближния си!
20
2
 
7
 
! Отговори
д преди 10 години
Убавец, бе, Българският Ален Делон
19
11
 
8
 
! Отговори
Лично мое мнение преди 10 години
Ако недай си боже и ти или твой близък се разболееш и като нормален пациент минеш през българското здравеопазване, а не през френското както господин професора депутатин горе те уверявам, че и ти ще станеш хейтър, защото такива като този *** горе ни докараха до това положение. А да не говорим, че за рака той сам си е виновен - пуши като комин! Така че изобщо не мисля да го оплаквам, господ си знае работата.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NIKOI NE E ZASTRAHOVAN ZA TAZI BOLEST. NITO MLADI NITO STARI .DA PAZI BOG.
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Желая здраве и дълголетие на г-н Данаилов.Обаче трябва да даде обяснения за милионите евра които струва неговото лечение.
16
16
 
10
 
! Отговори
Лично мое мнение преди 10 години
Този на снимката цял живот работа за 5 стотинки не е свършил все по партийна линия е минавал по тънката лайсна, огромен апартамет, вила, имоти - подарък от партията. Роли в киното подарък от партията, 25 години депутатско място, министър, професор - ***, за малко вице президент, всичко наготово. И викаш хейтърите са виновни, че за такива като този горе винаги получават най-доброто, а хората от които краде и му изкарват заплатата си умират като мухи всеки ден.
15
4
 
22
 
! Отговори
Донева преди 10 години
Просто не мога да повярвам до къде сме стигнали,Господи !Как може такова плюване, такова годно отношение първо кам един болен човек и второ не кой да е , а ВЕЛИКИЯ СТЕФАН ДАНАИЛОВ !Имайте страх от Бога, бе хора! Вместо да се радваме,че човека е добре, че ще продължи да ни дава с толкова красиви роли, толкова емоций, и да сме му благодарни за всичко което е направил и прави за България ,то..... Бъдете жив и здрав още мнооого години скъпи господин Данаилов ! Обичаме Ви и Ви ценим!
14
9
 
8
 
! Отговори
Лично мое мнение преди 10 години
Сигурно за него деня има повече от 24 часа щом успява да прави едновременно 3 професии, нека да има и 10 професии ако иска, но проблема е че целият масраф го плащаме ние - наорда. А този може да се лекува във Франция и при най-добрите лекари професори в България, а ние които му плащаме пенсията и 2те държавни заплати, като се разболеем ни пускат по пързалката и трябва да се оправяме кой както може. И какво очакваш да е мнението на хейтърите? Да го оплакваме и да му пожелаваме много здраве ли?
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bravo! DA E JIV I ZDRAV CHOVEKA. Ako e uspial da ia hvane na vreme shte se pribori. Da blagodari na Bog. Ne vinagi parite pomagat.
12
10
 
8
 
! Отговори
Лично мое мнение преди 10 години
А този горе от снимката партиеца, който не може да чете и да пише !!! го направиха министър на културата!!! (*** министър на културата), направиха го и професор и вече десетилетия наред е депутат, а замалко да стане и вицепрезидент, заради партийни заслуги. Същият този получава в момента 3 заплати плюс пенсия! Заплата от НС, заплата от НАТФИЗ, заплата от филмите който снима плюс пенсия. Можеш ли да ми обясниш как успява да е професор, да е депутат, да снима филми и да се лекува
11
2
 
13
 
! Отговори
Лично мое мнение преди 10 години
Почти всеки българин има или е имал роднина или познат болен от рак, ти може би си нямал, но нека да ти кажа че обикновените българи, които цял живот са работили честно и не са откраднали едно копче, как ги третират и какво лечение получават и как чакат месеци и ги размотават наляво надясно и докато най-накрая им поставят диагноза се оказва, че нямало пари за лекарства и чакат с месеци докато почнат да се лекуват.