Разкриха актьорския състав на "Междузвездни войни"

Харисън Форд, Кари Фишър и Марк Хамил ще се завърнат
30 апр 2014 10:42,
3
Разкриха актьорския състав на "Междузвездни войни"
Снимка: Reuters

След месеци на тайнственост и безконечни спекулации в интернет създателите на дългоочаквания седми филм от култовата космическа поредица "Междузвездни войни" най-после разкриха актьорския състав, предадоха световните информационни агенции.

Още по темата
Участниците в новото приключение бяха представени от "Лукасфилм" и компания "Дисни" на официалния сайт на "Междузвездни войни". В седмия епизод от поредицата, режисиран от Джей Джей Ейбрамс, зрителите ще видят Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Макс фон Сюдов, Анди Съркис и Домхал Глийсън. Те се присъединяват към ветераните от оригиналната трилогия Харисън Форд, Кари Фишър, Марк Хамил, Питър Мейхю (Чубака), Антъни Даниълс (C-3PO (Си-Трипио) и Кени Бейкър (R2-D2).

Създателите на филма отказват да назоват героите, в образите на които ще се превъплътят новите попълнения и ветераните, макар да се очаква Адам Драйвър да изиграе злодея. Написването на музиката отново е поверено на легендарния филмов композитор Джон Уилямс.

"Вълнуващо и същевременно нереално ще бъде да наблюдаваме как обичаните звезди на оригиналната трилогия и тези брилятни нови изпълнители отново ще вдъхнат живот на света на "Междузвездни войни", се казва в изявлението, направено от режисьора и съсценарист на филма Джей Джей Ейбрамс.

"Междузвездни войни: Епизод VII", чието действие ще се развива 30 години след "Завръщането на джедаите" (1983), ще излезе на екран на 18 декември 2015 г.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
8
 
! Отговори
роботрол преди 9 години
ми не знам дали са издоили тази крава...най-вероятно не и никога няма да я издоят...само забележи проницателността на Лукас ,като сложи четвърти номер на първия си филм...даде си възможност за продължение и напред и назад...уникална история е това...Фантастиката няма как да я издоиш,защото винаги ще има УТРЕ освен ако Путин или *** Обама не са на друго мнение;)
1
4
 
11
 
! Отговори
Оногондур преди 9 години
Направо в борба за Оскар и върха на класацията за блокбастър