Обявиха началото на снимките на "Междузвездни войни"

Сцените са заснети в Абу Даби
16 май 2014 17:22,
10
Обявиха началото на снимките на "Междузвездни войни"
Снимка: Reuters

Продуцентската компания Bad Robot обяви официално в Туитър началото на снимките на "Междузвездни войни: Епизод VII", съобщи Би Би Си.

Студията на режисьора Джей Джей Ейбрамс публикува снимка на операторската суетня с логото на "Междузвездни войни" и хаштаг "#dayone" (първи ден). А пясъкът върху снимката потвърждава, че първите сцени са заснети в столицата на ОАЕ Абу Даби. Очаква се те да продължат там до края на май, предаде РИА "Новости", като се позова на местния в. The National.

По традиция основната част от лентата ще бъде заснета в прочутите студиа "Пайнууд" в Лондон.

Киносагата "Междузвездни войни" е замислена в началото на 70-те години на миналия век от Джордж Лукас. Седмият епизод от киноепопеята за пръв път се реализира от кинокомпанията "Уолт Дисни". Режисьор на седмия епизод е Джей Джей Ейбрамс. Премиерата "Междузвездни войни: Епизод VII" е насрочена за 18 декември 2015 година.

Действието на дългоочаквания седми филм от култовата поредица "Междузвездни войни" ще се развива 30 години след събитията в шестата лента "Завръщането на джедаите", заснета през 1983 г. В центъра на сюжета ще са героите от оригиналната трилогия Люк Скайуокър, принцеса Лея и Хан Соло, изпълнени от поостарялите вече Марк Хамил, Харисън Форд и Кари Фишър.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Или така наречения Aten
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само искам да вметна че звездата на смъртта е абсолютно реална и съществува в действителност. Хората правили филма не са случайни. Всевиждащото око не е нищо друго освен кораба на кралицата на Орион.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе нали ще капне по некой пробит долар заради заглавието ...То от един "Хищник" цял сериал стана, та от това ли ?
5
10
 
2
 
! Отговори
ЛьоЛьо преди 9 години
И НЕКА МЕСТЕНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
0
 
14
 
! Отговори
хьепьхя преди 9 години
И нека силата бъде с ВАС!
3
1
 
19
 
! Отговори
БГто преди 9 години
Супер, ще го чакам с нетърпение
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"В центъра на сюжета ще са героите от оригиналната трилогия Люк Скайуокър, принцеса Лея и Хан Соло, изпълнени от поостарялите вече Марк Хамил, Харисън Форд и Кари Фишър."Яко *** статия, горенаписаното изобщо не е вярно. Никъде не са споменати десетината нови актьори, които ще участват във трилогията - те са "новата кръв" на Междузвездни войни.
1
28
 
2
 
! Отговори
ножа преди 9 години
Егати пенсионерския ще е тоя нов епизод 7.