Последното от Робин Уилямс: "Честит рожден ден"

Актьорът поздравил дъщеря си на 31 юли
Обновена: 12 авг 2014 14:03 | 12 авг 2014 10:21,
8

От профила на актьора в Instagram. Под снимката почитателите изказват съболезнования към семейството на Робин Уилямс. Снимка: Instagram



Честит рожден ден. Това е последното, което актьорът Робин Уилямс е написал в профилите си в социалните мрежи. И двата поста, в Twitter и Instagram, са с дата 31 юли – рожденият ден на дъщеря му Зелда.
Още по темата

„На четвърт век, но завинаги моето малко момиченце“, коментира актьорът снимка от детските години на дъщеря си, публикувал в Instagram. Самата Зелда в чест на баща си сподели преди часове в Instagram цитат на Антоан Дьо Сент Екзюпери.

Часове след като стана ясно, че актьорът е починал, екипът, поддържащ профила му във Facebook, благодари на милионите фенове на актьора.

Както Dnes.bg писа, Робин Уилямс беше намерен мъртъв в дома си в Северна Калифорния. Съдебните лекари подозират, че става въпрос за самоубийство чрез задушаване.Миналия месец той влезе в рехабилитационен център в Минесота заради проблеми с алкохола.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя *** се издаде, че е руснак . Написал е США, както е на руски, вместо САЩ.Човекът беше уникален талант и народността му в случая не е важна.
7
2
 
15
 
! Отговори
любим преди 9 години
любим филм с него ми е Клетка за птици-толкова разтоварващ и свеж!!!!
6
8
 
18
 
! Отговори
nemam nervi преди 9 години
Аман от тия путинофили ,и тука оцапаха коментарите
5
4
 
42
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
*** мръсен,кой те кара да четеш бе ? Някой пистолет ли ти упря в главата да отваряш тази статия? Статии и сайтове милиони то тръгнало да плюе ,че хората писали за известен актьор. Напълни се с *** и лузъри на които все другите им виновни.
4
1
 
30
 
! Отговори
ИИИ преди 9 години
До АнонименМи хващай чамадана, на вакзала и в Маскве бе шматарок
3
90
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цял ден ли ще ни занимавате с някакво наркоманче дето се самоубило в сащ? А за милионите избити деца,жени и старци от бомбите на терористите от сша ,купени с данъците на такива като тоя ,защо не напишете нещо? Ще мина и без филмите му! И без друго хамериканска помия не гледам!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо трябва да се задуши !
1
5
 
54
 
! Отговори
ROBBIE преди 9 години
Zavisimostite sa mnogo losho neshto.Na 28 sym,ot 8 godini se zanimavam sys sportni zalozi v neta,totalno degradiral sym,opropastih si mladinite.Imam si na predstava kakvo mu e bilo na choveka.I az imam slaba psihika,ne moga da se preborq s tezi izkusheniq,koito sme transformirali v izvor na prekomerni dozi adrenalin,no .... samo nie si znaem kakvo ni e.Pochivai v mir, Robbie !