Робин Уилямс - безсмъртната легенда на поколения

Актьорът ни остави десетки филми и хиляди усмивки
Обновена: 12 авг 2014 09:10 | 12 авг 2014 09:10,
45

Актьорът беше голям любител на тениса. През 2005 г. присъства заедно със семейството си на полуфинала на US Оупън между Роджер Федерер и Лейтън Хюит. Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
скъпи хора преди 9 години
Какви са тия превъзнасяния, тръшкане и високопарни изцепки. Добър атьор - ми браво, човекът си е вършил добре работата и му е заплатено добре. Киното го е направило известен на много, а са го обичали малко хора и човекът се е депресирал.Това трябва да се коментира. А вие вглеждате ли се в хората около вас и знаете ли какво ги мъчи? А помагате ли им?
32
0
 
0
 
! Отговори
Ало, Алов! преди 9 години
Гледай ти да не пукнеш!Ако знаеш ти самият колко си антипатичен!!!....Ако това е чувството ти за хумор, никога повече не го използвай!
31
0
 
0
 
! Отговори
Лиана преди 9 години
Точно пък е мислил за съветите в Корана, преди да се самоубие!! Зависимостите и смъртта му нямат нищо общо с религията, като че ли християнството подтиква към алкохолизъм!?.....Депресията е нещо разрушително!
30
0
 
1
 
! Отговори
Веселина преди 9 години
Професор Кийтинг, на добър път към "Обществото на мъртвите поети"! Не беше само комик, поне не и в тази страхотна роля... Почивай в мир!
29
2
 
0
 
! Отговори
333 преди 9 години
ДЕ С ТАКЪВ ПАТОС И ВЪЗХВАЛИ ДА ПИШЕХТЕ ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ГЕРОИ, ВМЕСТО ЗА ЕДНИ АКТЬОРИ...
28
9
 
0
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Добре ,че пукна.Беше ми антипатичен.Дали сега му е смешно на Робин ? ))
27
0
 
4
 
! Отговори
st преди 9 години
Ееееее завалията много го харесвах.Почивай в мир великане.
26
0
 
1
 
! Отговори
varna преди 9 години
https://youtube/watch?v=fYYYZ2r0RZg - ПОКЛОН !
25
0
 
7
 
! Отговори
varna преди 9 години
Goooooooooood morning VIETNAM !!!!!!!!!!!!!! Велик,поклон човече,ти си един от най-великите артисти които света познаваше,много хора са израснали със неговите филми и превъплащения,просто една уникална личност с която плачеш от смях,само докато заговори,ВЕЛИК както Скорсезе казваше - най-добрия комик на всички времена.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОЖЕ! ами че той бе толокав млад. Един от най-смешните артисит на века. Мист даутфайр, Джуманджи и каков ли още не, само добор утро виетнам по-филосовски. Страхотан роля въ 200-годишен човек.
23
1
 
4
 
! Отговори
силвия преди 9 години
Всички хора, които с романтика и хумор разтушават себеподобните си заслужават уважение. Никой не го е питал какво му е- но всеки един се е усмихнал или просълзил от таланта му. Лека му пръст.
22
19
 
2
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Наркоман
21
8
 
2
 
! Отговори
До 25 преди 9 години
Какво съм казал толкова лошо бре? Казах само, че не съм догледал филм докрая с него, не ми харесва като актьор и това е, всеки си има предпочитания. А за Корана не съм ли прав? С този хейт от твоя страна не се чуди защо сте били 5 века роби (то и сега сте де, но това е друга тема).
20
0
 
4
 
! Отговори
Неразбрани преди 9 години
живеят големите. Но те чувстват и мечтаят по-силно от обикновените. Гледайте Гневния мъж от Бруклин и ще разберете, че те виждат и бъдещето. Когато в него няма нищо значимо (нощи в музея-ха-ха), то е време да се разтури седянката. Жена му пък можеше да го напусне след като изженят децата. Тъжен ден.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно живеейки скромно и бедно прекалено много величаем парите и славата.Но за големият талант тези толкова примамливи за нас неща,повече отнемат,отколкото дават.Поклон пред таланта,с който бог дарява своите избраници.
18
1
 
9
 
! Отговори
до АНТИМУТРА преди 9 години
Очакваше се тази година да излезе Мисис Даутфайър 2, така че може би все още предстои да видим последното му изпълнение.
17
17
 
5
 
! Отговори
Алкохолик преди 9 години
Поне да беше завещал некой лев да се почерпим с браточките
16
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Холивуд убива! За това Депардио замина за Русия да си пие на спокойствие и всички да го уважават.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Hook - Peter Banning! Любимата роля!!!
14
53
 
5
 
! Отговори
БГ турчин преди 9 години
С този не съм изгледал докрай и един филм! Ако беше следвал заветите в Корана да не пие можеше да е още жив. Ай със здраве.