Хавиер Бардем е фаворит за ролята на злодея в новия "Карибски пирати"

Петата лента от поредицата ще излезе на екран през 2017 г.
15 окт 2014 13:05,
4
Хавиер Бардем е фаворит за ролята на злодея в новия "Карибски пирати"
Хавиер Бардем Снимка: Архив Reuters

Испанският актьор и носител на "Оскар" Хавиер Бардем преговаря за ролята на злодея в петия филм от поредицата "Карибски пирати", съобщи Контактмюзик.

Бардем, на когото не са чужди ролите на "лошия" - испанецът е играл един от злодеите във филм за Джеймс Бонд, се е откроил като фаворит да се превъплъти в образа на капитан Бранд в "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории".

Капитан Бранд е основният протагонист на главния герой капитан Джак Спароу, в чиито образ почитателите отново ще видят Джони Деп. Бранд е дух, обвиняващ Спароу за смъртта на брат си.

По-рано през месеца беше оповестено, че петият филм от поредицата ще бъде сниман в Австралия. Лентата "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" трябва да излезе на екран през юли 2017 г.

Според редица публикации в поредното приключение Джефри Ръш ще се завърне в ролята на злия капитан Барбоса, а Орландо Блум - като Уил Търнър.

Съпругата на Хавиер Бардем - актрисата Пенелопе Крус, участваше в четвъртия филм от поредицата -"Карибски пирати: В непознати води" (2011 г.), припомня изданието.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Авторката да вземат да я пратят на курс да се образова малко за езика ни преди да пише глупости :)
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Протагонист на главен герой... май не ползвате речник преди да пишете такива глупости :х много жалко
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май авторката на статията не е внимавала в часовете по литература и не е разбрала какво е антагонист и какво е протагонист.
1
0
 
6
 
! Отговори
--- преди 9 години
Антагонист, драги журналисти, не протагонист. Протагонистът е Джак Спароу.Иначе Хавиер прави много добра роля в "No country for old men".