Звезди пожелаха успех на роден филм за Оскар

400 души на премиерата на "Пътят към Коста дел Маресме"
28 ное 2014 14:43, Александър Попов
5
Звезди пожелаха успех на роден филм за Оскар
Снимка: Radio Cafе

Близо 400 души уважиха премиерата на българското предложние за номинация за Оскар "Пътят към Коста дел Маресме" в Cinema City. Сред гостите на премиерата бяха звездите от филма Димитър Рачков, когото ще го видим в драматична роля, Татяна Лолова, Любо Ковачев и режисьорът Иван Ничев.

За да пожелаят успех на лентата по червения килим, минаха Любо Нейков, Параскева Джукелова, Евтим Милошев, Богдана Карадочева и др. Специално за събитието дойдоха от Холандия и младите звезди на филма Кристиан Макаров, Стефан Попов и Анжела Недялкова.

Голямата израелска звезда Мони Мошонов също присъства на българската премиера.

Преди дни филмът беше гледан от членовете на Американската филмова академия в Лос Анджелис. "Пътят към Коста Дел Маресме" взе участие и на Нюйоркското издание на фестивала So Independent, който се проведе в Tribeca Cinemas.

У нас филмът тръгва в киносалоните от 5 декември.

Режисьор на първата копродукция между България и Израел е Иван Ничев, а актьорският състав включва едни от най-обичаните имена в българското кино - Татяна Лолова, Васил Михайлов, Георги Мамалев, Любомир Ковачев, Ернестина Шинова и Стоян Алексиев. Зрителите ще видят и първата драматична роля на Димитър Рачков.

"Пътят към Коста дел Маресме“ ще се бори за номинация за наградата на американската филмова академия под заглавието „Българска рапсодия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
хммм преди 9 години
не е точно така, доста български филми има хубави, говоря за сериалите с гангстерска насоченост които излязоха послените години, доста са интерсни, имат и смисъл, ако знаете само какви германски или френски бози излязоха.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ще вземе Оскар, когато цъфнат налъмите......май само рекламка прайм, а...... май като и медийното подкокоросване за свтовен шампион в тежка категория - Кубрат да бие Кличко.....оня, като шкембе в довар го би....и тоя "шедьовър" ше е към последните места, ама тука го гласим за "Оскар".... еееййй, много сте долни бееее.....!!!!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
предимно роднини