Звездите развяха фусти в червено и бяло на наградите "Златен глобус"

Критиката определи Кийра Найтли за най-зле облечена
12 яну 2015 11:53,
10

Джулиан Мур Снимка: Reuters

Звездите предпочетоха тоалети в сребристо, бяло и червено за церемонията на наградите "Златен глобус", с минимално количества бижута и прически със спуснати коси, констатира Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Джулиан Мур получи най-висока оценка от модните експерти. На церемонията в Бевърли хилс тя се появи в сребрист тоалет на "Живанши", създаден специално за нея от Рикардо Тиши. Пайетите преминаваха от сребрист металик в черно.

Силно впечатление направиха искрящият сребристо-черен тоалет с панталон на Ема Стоун и спуснатата й коса, които донякъде нарушиха каноните на "Златните глобуси", според които се залага на тежките рокли.

Победоносният тренд на червеното, лансиран още миналата година, беше продължен от Вайола Дейвис, облечена в "Дона Каран", от Алисън Уилямс, Лена Дънам и Хелън Мирън. Най-дръзкият тоалет, решен в бяло, бе на Розамунд Пайк, звездата от "Не казвай сбогом", сътворен от Вера Уанг. Той бе определен като изискан и секси.

Модните спецове с нетърпение очакваха първата голяма публична проява на филмови награди на съпругата на Джордж Клуни - Амал. Тя бе заложила на класическа черна рокля с голо рамо на "Диор". Тоалетът бе определен като изискан, докато дългите й бели ръкавици до лакътя предизвикаха спорове. Някои експерти ги определиха като смел избор, докато други иронизираха Амал Клуни, като я кръстиха шеговито "Golden Gloves" (Златни ръкавици по подобие на Златните глобуси).

Критики получи бременната Кийра Найтли за избора й на бледосиния й тоалет "Шанел" с апликации от пеперуди и пера.

"Това не бе най-добре облеченото коремче на бъдеща майка - коментира модната специалистка Мери Алис Стивънсън. Тя би изглеждала по-добре в сериала "Малка къща в прерията", отколкото на "Златните глобуси".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
Астроном преди 9 години
Звезди? В коя галактика и в коя вселена? Единственото с космически измерения при тях, е размерът на тъпометричното им поле - измества орбити и изкривява времепространството за телата, намиращи се в близост...
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Амал не знам колко е умна и къде е учила, но с изказването си, че е с рокля "Диор" в знак на солидарност с френския народ, е строшила *** по всички стандарти!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
готини са. не плачат за пари от бюджета. ей богу, много измислена държава сме, артисти и режисьори у нас се занимават с политика, и са на издръжка от държавата, учените тоже! имаме си БАН - най-стара на балканите! ей богу, както би възкликнал най-футболния адвокат, и най-известният адвокат сред футболния елит, и т'ва ако не е парадокс! просто "нема такова живитно" - българия!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Развялите фусти водещи обиждаха с най-последни епитети събралите се звезди, които се хилеха олигофренично на "шегите". Най-безобидното определение за присъстващите в залата беше неталантливи.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази Амал не знам каква красавица е, ама онова неопределено същество Кончита ако се обръсне, по-нежно ще изглежда...
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои наистина са елегантни.Други мога да ги характеризирам само с една дума - "смъкла". В шоплука казват също и "дропла".
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ема Стоун е много хубава