"50 нюанса сиво" с рекорд по продажба на билети

Филмът е забранен в САЩ за лица под 18 години
Обновена: 6 фев 2015 10:27 | 6 фев 2015 10:25,
33
"50 нюанса сиво" с рекорд по продажба на билети
Снимка: Архив Reuters

Еротичният филм "Петдесет нюанса сиво" постави рекорд с 2,75 милиона предварително продадени билета в 39 държави преди пускането му по екраните на 13 февруари във Великобритания, съобщи в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Четвъртият трейлър на филма, който беше пуснат вчера, предизвиква у зрителите желание да видят още детайли. Той свършва рязко, като Крисчън Грей дава на Ана много възможности да каже "не", преди да влезе в стаята за жестоки забавления.

В главните роли са Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

В САЩ филмът е забранен за лица до 18 години заради "наситено сексуално съдържание, включително и диалог, необичайно поведение и стряскаща голота".

Във Великобритания възрастовата граница е същата заради "страстен секс и садомазохизъм".

Бестселърът на Е. Л. Джеймс е за садомазохистичната връзка между очарователния милиардер Крисчън Грей и младата студентка Ана.

Книгата е преведена на повече от 50 езика. От нея са продадени над 70 милиона броя по света.

Малайзия вече забрани "Петдесет нюанса сиво", защото е "по-скоро порнография, отколкото филм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: филмпродажбабилети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
7
 
1
 
! Отговори
мими преди 9 години
айде стига с тая лейди чатърли....по-скучно нещо отдавна не бях чела. стига ни я навирахте за пример. нюансите се четат на един дъх.
19
3
 
11
 
! Отговори
Яна преди 9 години
Книгата е елементарна не само като сюжет, но и като стил ! Пошла, оставаш с впечатлението че те подценяват докато я четеш. Някога скандална е била Любовникът на лейди Чатърли, но докато я четеш съвсем не оставаш с усещането , че те правят на ***, както с тази литературна чалга.
18
1
 
6
 
! Отговори
до === преди 9 години
Защо се хващаш само за секс сцените ?????? Ние тук коментираме книгата като цяло , като сюжет , като герои , изказ на авторката и т.н .
17
3
 
11
 
! Отговори
Яна преди 9 години
Ха-ха! Напротив, нищо не сте разбрали, идеята ми е че в реалността животът е много по-интересен и пълноценен, в тази книга клишето с младата девственица и богатият пич дето я открехва в тайните на секса, видите ли, е толкова смехотворно, така бозаво и пошло измислено, литературна чалга някаква! А иначе никой не се е изчервявял докато чете, с полуусмивка цъках с език и си мислех, че ордите незадоволени жени веднага ще ме нападнат ако усмея тяхната Библия...
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прочетох първата книга, все едно е писана от 13 годишно за други 13 годишни. Авторката е с невероятно беден речник. Дано филмът е по-добър.
15
6
 
1
 
! Отговори
Ексия преди 9 години
До ===18 и 19Много точно казано!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
6
 
0
 
! Отговори
Capi преди 9 години
До ===Абсолютно съм съгласна!!!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прилича ми на 9 седмици и половина. Мечтата на една жена - млад богаташ с романтична мисъл.На 10години нещата се потретват, защото няма вече нови мисли. Абе жени открехвайете се
12
2
 
5
 
! Отговори
Симо преди 9 години
Язе па му казвам " 50 нюанса сливо ".....
11
5
 
14
 
! Отговори
Яна преди 9 години
Наистина, страшна посредственост е тази книга, напънах се до средата да я прочета, ами не, не и не! Това четиво е предназначено за тийнейджърки които да получат изкривена и премоделирана представа за сексът, както и за жени при които сексуален живот липсва! Въобще липсата на реалност да бъде заменена с псевдо вълнения и страсти, което очевидно е масов проблем, щом така се продава...
10
3
 
1
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Мачкай ги "лелче", поеми вахта. Аз изпадам в незаинтересованост.Но все още, не и към незадоволените жени!
9
1
 
4
 
! Отговори
повече зрители преди 9 години
След като забранят филма, той ще има поне 5 пъти повече зрители.
8
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искаме повече съветски филми и не ми пишете минуси *** мръсни.
7
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех що не беше някой съветски филм.
6
3
 
35
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
Марлон Брандо и Мария Шнайдер-''Последно танго в Париж'' - класика.50 нюанса сиво-пошло софтхор порно .Разбира се след това вълна от ''умни'' статуси във фейса ще последват на наконтени млади дами за които филмът ще се превърне във въпиющ източник на мъдри мисли.И едно да занете от батко си данъкоплатец-едно нещо колкото повече го рекламират повече на *** мирише.
5
4
 
57
 
! Отговори
Елена преди 9 години
Без да обиждам феновете на поредицата, но тази книга може би е най- глупавото нещо, което съм чела. Изключително плоско написана без никакво сюжетно развитие. За пореден път се убеждавам, че най-печелившия бизнес е този, свързан с незадоволените жени по света!
4
2
 
15
 
! Отговори
хах преди 9 години
Нали знаете,че забранения плод е най-сладък! Всичко е с умисъл,еййййййййййй!
3
3
 
31
 
! Отговори
keles преди 9 години
Поредната американска простотия - явно са надскочили себе си щом сами си я забраняват.
2
3
 
40
 
! Отговори
ПФФ преди 9 години
Толкова слабо написана книга-едни и същи фрази се повтарят отново и отново ,до втръсване ! Почти съм прочела първата книга и то само от любопитство и не знам защо тоолкова и се обръща внимание ! Нищо,ама нищо особено!Никакъв сюжет, банални диалози и няколко описани секс сцени...а и превода на български е ужасен, *** си ! ;) това последното на някой може да му е познато!
1
2
 
36
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
оферта:Гледам *** филми срещу заплащане.