Недоволни от "50 нюанса сиво": Няма достатъчно секс

Очакваният филм отнесе остри коментари от критиката
11 фев 2015 17:53,
53
Недоволни от "50 нюанса сиво": Няма достатъчно секс
Снимка: Архив Reuters

Така очакваният филм "Петдесет нюанса сиво" на режисьорката Сам Тейлър Джонсън получи смесени отзиви и критики за недостатъчно секссцени, съобщи в. "Мирър".

Още по темата
Гледалите филма с Дакота Джонсън и Джейми Дорнан вчера, преди премиерата му днес на Берлинале и пускането му по екраните на 13 февруари, останаха с усещането, че той е доста мек.

Макар и базиран по еротичния роман на Е Л Джеймс, филмът е само с 15 минути секс, описан като "типичен". Очакванията за страстна любов с много садомазохизъм определено не са оправдани.

"Ще бъдете разочаровани", пише "Ю Ес Ей тудей". "Нищо шокиращо", добавя "Ню Йорк дейли нюз".

"Виждаме камшик, белезници, но нищо, което би шокирало дори нечелите книгите."

"Крисчън остава с панталони през цялото време", отбелязва "Ентъртейнмънт уикли" и подчертава, че нито веднъж във филма не се виждат гениталии.

"Още по-фрустриращо за воайорите е, че никой не се поти, не се напряга, не губи контрол, дори не се прави да губи контрол, като симулира оргазъм".

Има и по-меки критики: "Може да не се възбудите, но пак ще сте доволни, че сте го гледали", пише "Тайм аут Ню Йорк", като уточнява, че това е едва първата част от трилогията и остава да бъде видяно какво има под повърхността.

Според "Холивуд рипортър" филмът е по-добър от книгата, защото премахва досадните описания и вътрешния монолог, заради които текстът прилича много на пародия. Сп. "Варайъти" и в. "Гардиън" споделят това мнение.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който гледа този филм на кино заради секса, вместо да си свали някое порно, значи е или ненормален или мъж под чехъл.
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е да си пуснат някой порнак тогава.
1
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами от деградиралите до безумие псевдо-пуритани американци можем само да научим, че се счита за:1.НОРМАЛНО - насилието, убийства, кръв до безкрай и затова тея неща се леят щедро от САЩ-продукциите2. НЕНОРМАЛНО - така естествените неща като голо човешко тяло и нормалните отношение между хората