Недоволни от "50 нюанса сиво": Няма достатъчно секс

Очакваният филм отнесе остри коментари от критиката
11 фев 2015 17:53,
53
Недоволни от "50 нюанса сиво": Няма достатъчно секс
Снимка: Архив Reuters

Така очакваният филм "Петдесет нюанса сиво" на режисьорката Сам Тейлър Джонсън получи смесени отзиви и критики за недостатъчно секссцени, съобщи в. "Мирър".

Още по темата
Гледалите филма с Дакота Джонсън и Джейми Дорнан вчера, преди премиерата му днес на Берлинале и пускането му по екраните на 13 февруари, останаха с усещането, че той е доста мек.

Макар и базиран по еротичния роман на Е Л Джеймс, филмът е само с 15 минути секс, описан като "типичен". Очакванията за страстна любов с много садомазохизъм определено не са оправдани.

"Ще бъдете разочаровани", пише "Ю Ес Ей тудей". "Нищо шокиращо", добавя "Ню Йорк дейли нюз".

"Виждаме камшик, белезници, но нищо, което би шокирало дори нечелите книгите."

"Крисчън остава с панталони през цялото време", отбелязва "Ентъртейнмънт уикли" и подчертава, че нито веднъж във филма не се виждат гениталии.

"Още по-фрустриращо за воайорите е, че никой не се поти, не се напряга, не губи контрол, дори не се прави да губи контрол, като симулира оргазъм".

Има и по-меки критики: "Може да не се възбудите, но пак ще сте доволни, че сте го гледали", пише "Тайм аут Ню Йорк", като уточнява, че това е едва първата част от трилогията и остава да бъде видяно какво има под повърхността.

Според "Холивуд рипортър" филмът е по-добър от книгата, защото премахва досадните описания и вътрешния монолог, заради които текстът прилича много на пародия. Сп. "Варайъти" и в. "Гардиън" споделят това мнение.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
fifty преди 9 години
Ай стига бее,вие написахте нова книгаа... Тя забременява след като се жени за него иначе. Ама както и да е, вие нали знаете всичкоо.. :Д Книгата е супер, филмът не ми хареса много , но не заради актйорите... Просто мн бързо се преминава от едното действие към другото. Дразнещо е, ама като цяло му давам мн.добър, като оценка :Д
42
1
 
0
 
! Отговори
Челси преди 9 години
Тази книга е интересна на някои мъже и дори се изживяват като главния герой - преуспелия богаташ. Понеже не са доволни от недостатъчния потенциал на дамския образ, я мислят за кръгла нула. По-скоро богаташчето е кръгла нула със семейството му. Осиновителите му решили да спестят пари и го дали на богата лелка да го учи на житейската истина за парите, спечелени със секс, а и да си заплаща уроците по пиано и танци по този начин. Романът е писан, за да се харесва, в живота метаморфозите са по-трудни
41
0
 
2
 
! Отговори
нюансите на живота преди 9 години
Угода няма! Книгата е прекалено развратна, а филмът е прекалено "мек". Щом искате първокласно и брутално порно - "Калигула" е вашият филм :)
40
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Ако ви се гледа класика в жанра си намерете "Историята на О"
39
1
 
3
 
! Отговори
хаха преди 9 години
Много шум за нищо - естествено !!!!!
38
1
 
2
 
! Отговори
хехе преди 9 години
37-ми, в реалноста е точно така - тъпата *** се накурвя и отива на дискуту за да забърше някой богат клоун - я футболистче, я дилърче някое, я на тати момчето, все желани младежи.
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Госпожо Пейчева, ама какъв превод сте праснала ....(Още по-фрустриращо за воайорите).........!!!!!!!Дума (фрустриращо) няма в българският език, и воайори са хора които наблюдават нещо или някой под прикритие . Кинозрителите не се крият за да гледат филм!!!!!
36
1
 
0
 
! Отговори
Една абсолютна никак преди 9 години
do Един мъжspored teb velikata cel e vseki personalno, individualno i po azbu4en red da bude pretzakan
35
2
 
9
 
! Отговори
Един мъж част 4. преди 9 години
Продължение от 34ти:Забравих и паметният момент в който "героинята" от големи чувства и емоции "забравя" да си вземе противозачатъчните. След това седмици наред "забравя" да спомене това на главният герой и още седмици наред "забравя" да му каже да ползва презерватив или поне да не свършва в нея.И така "случайно" наду корема с бебе на супер мъжа за милиони. Така хептен го върза да се жени за нея.Айдее честито. Един стар и популярен номер добре познат на всички "дами" по света и у нас.
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***.Като искат секс да си пуснат порно.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като искат секс да ходят да го правят а не да четат книги или да гледат филми. Ако е само до гледане над 60% от произведените филми за година по света са филми за "възрастни" не е като да няма избор. Поредната простотия направена за пари. Този мотив за бедното момиченце което се жени накрая за богатия "супермен" го има в 95% от любовните романи. За съжаление в реалността рядко се случват точно такива работи но продуцентите ги използват за да станат милионери да не казвам и повече.
32
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рабирам защо американците може да са разочаровани, те са много консервативни на тема секс и за тях това е табу. За това им е мерак да имат извинението, че това е филм, че да отидат в киното да се нагледат на секс. Но европейците сме по-различни и сме доста по отворени по тези въпроси, така че ако искате порно влезте в порнхъб, а не ходете на кино...
31
4
 
15
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Един мъж част 2.-Това ли било, брато? Просто поредната простотия, приготвена за, т.н. дами!
30
3
 
9
 
! Отговори
Един мъж част 3. преди 9 години
Продължение от 33ти:И затова жените обожават историята:Една абсолютна никаквица и кръгла нула, успява да върже най-желаният супер мъж за милиони с нищо друго освен женската си хитрост и инстинкт.Като черешка на тортата: супер мъжа си мисли, че тя невинната е направила някакъв компромис да прави мръсотиите които уж само той иска. Да ама през цялото време тя се точи и ги иска повече от него, обаче държи кранчето и се дърпа, щото играе стратегическа игра. Да са ви честити нюансите дами ...
29
3
 
9
 
! Отговори
Един мъж част 2. преди 9 години
Продължение от 32ри:Сега започва една игра на свалки, в която мъжът се опитва да я оправи по начина който му харесва (нищо кой-знае колко особено по БДСМ стандартите).През това време мацката е комбинативна и се дърпа, но му влиза под кожата и научава все повече инфо за него (как е бил сирак, травми в детството с майка му, експлоатация от една лелка и т.н. психо проблеми).През целите книги пуска малко по-горещ секс и използва слабостите му да го върже. Накрая се оженват и тя печели.
28
3
 
9
 
! Отговори
Един мъж част 1. преди 9 години
Един от малкото мъже чели цялата поредица и защо жените я харесват:Историята е за една завършваща девствена студентка, без особен външен вид и абсолютно безлична като интереси, характер, умения, интелект и т.н. абе пълна нула.Още в първата глава отива да прави интервю с главният герой: млад, милиардер изкарал си сам парите, супер успешен, външен вид на модел, кара сам хеликопрети, яхти, самолети и т.н. екшън герой.Тя хлътва, а той иска да я оправи (човека си пада по БДСМ в секса).Следва
27
2
 
2
 
! Отговори
Римас Куртинайтис преди 9 години
Който желае "повечко", да си включи порното!
26
0
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
И след още 23 години пак няма да сте достигнали нивото на кака ви Шарън Стоун и чичо ви Майкъл Дъглас в 'Първичен Инстинкт", защото всичко у вас е изродено- даже и представата за еротика и как да я представите на публиката.
25
0
 
26
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
Писателката на книгата да заповяда в някоя българска дискотека. Нейният роман ще и се види като детска приказка !
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и