Капитан Джак Спароу си нарани ръката, нуждае се от операция

Травмата нямало да забави премиерата на следващите "Карибски пирати"
Обновена: 11 мар 2015 11:56 | 11 мар 2015 11:56,
0
Капитан Джак Спароу си нарани ръката, нуждае се от операция
Снимка: Архив Reuters

Холивудският актьор Джони Деп, изпълняващ ролята на капитан Джак Спароу, е наранил ръката си по време на снимките на филма "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории", съобщи "Холивуд рипортър", цитиран от БТА.

Инцидентът е станал през почивните дни извън снимачната площадка и се е наложило 51-годишният Деп да се завърне в Лос Анджелис, за да му бъде извършена хирургическа операция.

Представители на компанията "Дисни", която се занимава със заснемането на филма, е потвърдила получената от Джони Деп травма, като в същото време е уверила, че тя няма да се отрази на премиерата на лентата, предаде The Wrap. Филмът "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" трябва да бъде пуснат на екран на 7 юли 2017 г.

Снимките на "Карибски пирати 5" започнаха през февруари в Австралия в района, известен като Златното крайбрежие. В поредното приключение Джефри Ръш ще се завърне в ролята на злия капитан Барбоса, а Орландо Блум - като Уил Търнър.

Испанският актьор и носител на "Оскар" Хавиер Бардем ще изпълни ролята на злодея. Той трябва да се превъплъти в образа на капитан Бранд - основния протагонист на главния герой капитан Джак Спароу.

Последният филм от поредицата "Карибски пирати: В непознати води" бе пуснат по кината през 2011 година. При бюджет от 250 млн. долара той донесе на създателите си 1,04 млрд. долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари