Нов часовник за стария Джеймс Бонд

До премиерата на новата лента остават няколко месеца
16 мар 2015 17:16, Екип на Bulgaria On Air
0
Нов часовник за стария Джеймс Бонд
Снимка: bgonair.bg

До премиерата на новия филм за Джеймс Бонд остават няколко месеца. Даниел Крейг отново ще бъде агент 007, а часовникът ще е неразделна част от него. ОМЕГА изработи специален модел за 24-ата част от поредицата.

Манията по шпионски филми и приключения едва ли ще отмине някога. Пример за това е неувяхващият интерес към Джеймс Бонд. Освен спиращи дъха каскади, бързи коли и фатални жени, кино-лентите за британския шпионин са известни и с един друг култов момент – футуристичните джаджи, които Агент 007 използва в напрегнати ситуации. Химикалката се превръща в лазер, който реже и най-здравите материали, часовникът е мобилен телефон и дигитална карта, а слънчевите очила влизат в ролята на скенер и фотоапарат.

За новия епизод „Спектър“ ОМЕГА създаде Seamaster Aqua Terra – часовник, облечен в стоманено тяло, с антимагнитна защита и водоустойчивост до 150 метра. Гербът на семейството на агент 007 краси лицето на часовника. Символите от него са имплементирани в синия циферблат на часовника, както и в жълтата стрелка, отмерваща секундите.

Компанията обяснява връзката на култовия герой и марката часовници така - "Трилър, бягство и триумф – това винаги е била същността на Джеймс Бонд".

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари