Оперираха коляното на Даниъл Крейг

Травмата е станала по време на снимките на новия филм за Бонд
Обновена: 6 апр 2015 20:55 | 6 апр 2015 20:54, Петя Славова
4
Оперираха коляното на Даниъл Крейг
Даниел Крейг по време на снимките на филма за Бонд. Снимка: Reuters

Медици са оперирали коляното на британския актьор Даниъл Крейг след инцидент по време на снимките на филма "Спектър" - 24-ия за Джеймс Бонд. Това е съобщил официален представител на изпълнителя на ролята на световноизвестния шпионин, предаде ТАСС.

По думите му Крейг е претърпял артроскопична операция на колянната става. Това е станало по време на планираната почивка на звездата между снимките на продукцията, пише БТА. Очаква се, че актьорът ще се завърне на снимачната площадка на студиата "Пайнууд" още на 22 април.

По информация на английски медии операцията на Крейг няма да попречи на снимките на филма "Спектър". Тя е извършена в момент, когато присъствието му на снимачната площадка не е необходимо. Създателите на филма работят над епизодите, където героят на Крейг не присъства.

"Спектър" е с участието на Даниъл Крейг в ролята на агент 007, Кристоф Валц, Леа Сейду, Моника Белучи и др. Филмът ще излезе на екран във Великобритания на 23 октомври 2015 г., а в САЩ - на 6 ноември 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
20
 
! Отговори
пипи преди 9 години
Да го сменят, че хич не ми се връзва в ролята на Джеймс Бонд. Пиърс Броснан беше просто перфектен за ролята. Този смъкна летвата.
1
0
 
21
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Нищо му няма, вчера го гледах в един филм, бягаше и се премяташе като луд. :)