Сърца, чехли и "Не се сърди, човече" на Св. Валентин

Женените от пръв поглед пред поредното изпитание за връзките им
Обновена: 22 апр 2015 11:48 | 22 апр 2015 09:10,
14

Оказа се, че Атанас и Тони Димитрова са добри приятели. Снимка: Женени от пръв поглед

Трите двойки младоженци, събрани от предаването „Женени от пръв поглед“ отпразнуваха първия си Св. Валентин заедно в поредния епизод по Нова телевизия.

Светлана и Стефан се отправиха към Банско, Гергана и Георги – към Несебър, а Антония и Атанас останаха в София и отпразнуваха деня на влюбените в специално нает апартамент.

Психолозите на предаването определиха отпразнуването на Св. Валентин като поредното изпитание пред двойките. Въпреки темата на епизода обаче той започна с един твърде дълъг репортаж за доброволския труд на Атанас в Мизия. Адмирираме решението му и всичко, което е направил за изстрадалите граждани на потопения град, но в крайна сметка темата на предаването е друга.

От вчерашния епизод на предаването разбрахме, че певицата Тони Димитрова, която също беше доброволка в Мизия, се е сприятелила с Атанас. Срещата между двамата завърши с пожелание от страна на певицата да е поне малка частица от живота на младото семейство. Зрителите останаха и изненадани от решението на бургазлийката да изпее „Ах, морето“ на площада в Мизия, който през миналата година беше потопен.

Междувременно Антония беше наела апартамент, в който двамата да отпразнуват първия си Св. Валентин заедно. В него беше скрила няколко подаръка, един от които бяха чифт чехли. „Той е всичко за мен“, коментира 25-годишната софиянка. Към момента бъдещето на двамата изглежда безоблачно, но дали такова ще остане и занапред, предстои да видим.

Светлана и Стефан избраха да празнуват в Банско. Двамата грижливо бяха подбрали подаръците за другия – Светла подари бутилка вино и стилизирана сърце свещ, а Стефан – червено конче с мънисто, символизиращо безкрайността. Освен романтична вечеря със свещи и балони с хелий двамата си подариха и ретро фотосесия, на която Стефан за първи път разказа пред трети човек историята на брака им.

Като че ли обаче най-интересно беше при Георги и Гергана. Различията между двамата стават все по-ясни, обвиненията – също. Гергана обвини съпруга си в лицемерие пред камерите. Георги пък ясно заяви: „В деня на влюбените аз и моята половинка разбрахме, че не сме един за друг”. Двамата също бяха подбрали подаръци за половинките си – Георги подари тежести за китките, съобразено с голямата страст на Гери – спорта. Тя пък беше подбрала внимателно подаръка си и му връчи играта „Не се сърди, човече“. Георги призна, че и друг път са му правили намеци, свързани с играта. Подаръкът беше придружен от рецепта за пиле на фурна.

Георги заяви, че живее в периферията на света на съпругата си. Двамата пък като че ли се съгласиха, че са от две различни планети. Проблемите между двамата тепърва ще се задълбочават, ако можем да съдим от анонса за следващия епизод. За такива се загатва и в отношенията между Атанас и Антония. Хармонията изглежда пълна единствено при Светлана и Стефан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
С кеф бих заменила всички страхопъзльовци и големи пичове, дето ми се правиха на отворени и вървежни и накрая увяхнаха по пътя, оказали се като този Георги, пак от предаването - *** пълен, та с голям кеф бих ги заменила с едно такова момче,което иска да бъде с мен. За моженето - ще го науча, няма проблем. Като искаш - всичко може. Като не искаш - оправдания хиляди. Гледай епизода от вчера. Бате Жорко е... трагедия. Типичен страхлив мъж.
10
0
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
11, важното е, че изглежда щастлив. Леко и доста наивно момче, ама и тя такава ми се стори, пък като има желание да го учи кое как става - съвсем са си ок и двамата. И да го съжаляваш и да не го съжаляваш, като си е намерил душата човека в другата душа, много важно с колко жени си бил , колко леговища си мачкал, с колко си преспал и коя те е нахранила подобаващо и коя не е успяла.
9
1
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
9, и кое от описаното от теб е изкуствено? Съвсем естествени ми се виждат и трите ситуации. Това, че най-вероятно твоята реалност е съставена от сценарии и сценки от порнофилми е съвсем друга история.
8
1
 
5
 
! Отговори
насето преди 8 години
Туй момче Насето май, май за първи път вижда жена. Чак го съжалявам милия.
7
0
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Абе пич, ти не си ли чувал, че психиатър и психолог са две различни неща, започват с П ама са различни. Психиатъра може да ти намери жена само с усмирителна риза.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изкуствена рабата и безинтересна боза? Едната му подарява,"Не се сърди човече",другата се хвали,че ощене били консумирали брака си,третата пък му се метка на врата,се едно че мъж не е видела!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Биг прблем на дьржавата,,,ха ха ха
4
0
 
8
 
! Отговори
=== преди 8 години
Важното е да си намериш другата част от пъзелчето, че да си направиш картинката, която да си рисуваш, оцветяваш и отглеждаш. Много важно дали изглеждаш грозен, комплексиран, смешен в очите на незначителни ***, които са извън картинката ви. Гледам го заради Антония и Атанас. Другите са ми безинтересни. И в трите филма съм играла, просто този на тези двамата ми е интересно как ще свърши и ако за 5 седмици не свърши ще е супер. Дано. Много ще се радвам за тях. За такива хора се радвам много.
3
0
 
6
 
! Отговори
=== преди 8 години
5, e може ли да си толкова ***, че да не знаеш разликата между психиатър и психолог?
2
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Имам чувството, че психолозите са подбирали двойките по някаква си тяхна задача, а не доколко са съвместими.Това е социален експеримент по неизвестна за нас цел.Случайно ли е съвпадението на първите букви от имената и при трите двойки? А-А, С-С и Г-Г?Е, щом доста кандидати са се вързали да участват в експеримента, то сега избраните ще си сърбат попарата.В съвременния живот на комуникациите и мобилността е твърде смешно и рисковано да се осланяш на другиго да ти избира половинката.
1
1
 
21
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Георги и Гергана са женени от пръв поглед. Скоро ще са разведени от втори поглед.