Том Круз с нови каскадни умения в Mena

През лятото ще го гледаме в новата "Мисия невъзможна"Mena
1 юни 2015 15:02, Петя Славова
1
Том Круз с нови каскадни умения в Mena
Снимка: Форум Филм

Снимките на Mena започнаха в Джорджия, САЩ, а от Universal обявиха и актьорския състав на предстоящия да излезе през 2017 филм, съобщиха от Форум Филм.

На снимачната площадка отново се събират Том Круз и режисьора на На ръба на утрешния ден Дъг Лайман. Предстоящото филмово приключение е базирано на скандалните (и напълно действителни!) подвизи на Бари Сийл, мошеник и пилот, който е изненадващо вербуван от ЦРУ да ръководи една от най-мащабните тайни операции в американската история.

“Обичам истории с нетипични герои, които се борят срещу системата, а Бари Сийл определено измами правителството и цялата страна по невероятен начин”, споделя Лайман. “Да пресъздадеш историята му предполага създаването на филм, който е в равни части сатира, съспенс и комедия и държи зрителя в напрежение.”
Останалата част от актьорския състав се състои от Домнал Глийсън (Екс Макина: Бог от машината, Междузвездни войни: Силата се пробужда), Сара Райт, Джеси Племънс, Кейлъб Ландри Джоунс, Джейма Мейс (Клуб Веселие), Бенито Мартинез (Къща от карти), E. Роджър Мичъл (Игрите на глада: Възпламеняване), Лола Кърк (Не казвай сбогом) и Алехандро Еда. Филмът се очаква да излезе през 2017.

Междувременно, българските зрители ще могат да гледат Том Круз още това лято с дългоочакваното продължение на един от най-успешните холивудски франчайзи Мисията невъзможна: престъпна нация. Филмът ще завладее най-запалените фенове с дръзки каскади, огромни дози адреналин и високи скорости още на 31 юли в кината, IMAX и 4DX.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: MenaТом Круз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Най-яките каскади се плануват в лабораториите на финансовите пънкари !