Децата на Майкъл Дъглас не гледат филмите, в които се е снимал

Актьорът не им разрешавал, били много малки
27 юли 2015 09:53, Петя Славова
1
Децата на Майкъл Дъглас не гледат филмите, в които се е снимал
Снимка: архив, Reuters

Майкъл Дъглас забранил на децата си да гледат повечето от филмите, в които се е снимал, защото смята, че отрочетата му са много млади и не е препоръчително да им се показват филми, в които има сцени със сексуален характер, насилие, употреба на наркотици, съобщи Контактмюзик.

70-годишният актьор, който има 14-годишен син Дилън и 12-годишна дъщеря Карис от съпругата си Катрин Зита Джоунс, е на мнение, че не е желателно децата му да гледат подобни филми, пише БТА.

"Те не са гледали много от филмите, в които съм се снимал - каза Майкъл Дъглас в популярно предаване с водещия Питър Травърс по телевизия Ей Би Си. - Голяма част от актьорските ми превъплъщения е свързана с филми, в които има секс, насилие, употреба на наркотици."

Отличеният с "Оскар" актьор побеснял, когато наскоро разбрал, че Дилън тайно е гледал секси трилърите "Фатално привличане" и "Първичен инстинкт" у дома. "Попитах го "Гледал ли си "Първичен инстинкт"?" и в следващия миг си дадох сметка, че той е малко смутен - поясни Майкъл Дъглас. - Дилън ми отвърна, че гледал само сцени с моето участие, но не и сцени с Шарън Стоун."

Холивудската знаменитост се радва, че новият филм "Ант-мен" на компанията "Марвел" е подходящ за децата му. Майкъл Дъглас увери, че синът му го посъветвал да склони да изпълни ролята във филма, защото ще се представи в хубава светлина пред ново поколение фенове. "Нека ти обясня - така ще имаш нова армия от фенове", казал Дилън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Майкъл Дъглас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Става дума за Първичен Инстинкт.