Даниъл Крейг: Джеймс Бонд е сексист и женомразец!

Актьорът не би станал приятел с героя си
1 сеп 2015 17:13, Петя Славова
1
Даниъл Крейг: Джеймс Бонд е сексист и женомразец!
Снимка: Форум Филм

Актьорът Даниъл Крейг, който се завръща в ролята на Бонд на екрана във филма "Спектър", мисли, че героят му е самотен сексист и женомразец и не би станал приятел на такъв човек в реалния живот, съобщи Контактмюзик.

Още по темата

"Надявам се моят Бонд да не е такъв сексист и женомразец като предишните превъплъщения. Светът се промени. Аз не съм такъв човек, но той е. Много е тъжно. Около него има красиви жени, но те си тръгват. Това е тъжно" - каза Даниъл Крейг, цитиран от БТА.

Актьорът разкри, че ще остави пистолета и смокинга, защото иска да играе нещо друго. Запитан от сп. "Ескуайър" дали ще запази ролята, той отговори: "Засега не. Имам собствен живот и искам малко да съм без него. Но ще видим. Звучи ужасно, но тази роля ме направи богат. Мога да си живея много комфортно.

В това отношение съм голям късметлия. Но ако един ден вляза в кръчма и някой каже: "А, това е Даниъл Крейг", и след това ме остави на спокойствие, ще е страхотно."

По-рано друг негов колега - Пиърс Броснан обяви, че е време агент 007 да е гей или чернокож.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
мда преди 8 години
Доста лицемерно изказване... Аз лично не намирам у него качества на добър актьор и не смятам, че дори щях да го запомня ако не ми беше постоянно напомняно кой играе Бонд.