Създателите на "Аватар 2" показаха нов персонаж

Премиерата на продължението е през 2017 г.
29 сеп 2015 17:30, Петя Славова
3
Създателите на "Аватар 2" показаха нов персонаж
Снимка:teamJonLandau, Twitter

Продуцентите на "Аватар" публикуваха в Twitter рисунка на нова героиня от продължението. Изобрабражението е на нейви - измислена хуманоидна раса, населяваща планетата Пандора във филма.

Както съобщава International Business Times, премиерата на новия филм ще е през декември 2017 г. Предполага се, че продължението ще върне героинята на Сигорни Уивър. Тя загина в първата част, но във втората се очаква да се появи с нов аватар.

Очаква се да има още трета и четвърта част, но още не са известни датите за техните премиери. Научно-фантастичния филм за обитателите на планетата Пандора "Аватар" излезе през 2009 г. и постави рекорд по приходи, като победи и тогавашния носител на най-гледан филм в света - "Титаник". Продукцията събра повече от два милиарда долара.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: аватар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми се чака! мечтая да е 4 к 3 d и толкова завладяващо. Знам, понеже чета, че основата е на база руска разработка :)(сценарий). Нека тази информация да не предизвиква ексцесии. Киното е магия, фантазия и направо прераждане, когато е силно. Дано продължението да е силно. Трябва само да се внимава, защото често,когато започва "сериала",тогава свършва красотата.Дано не е така. Страх ме е от от високото, но 5 пъти гледах 3Д в къщи тоз "пусти" АВАТАР да оздравея (:.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и ние сега гледаме втората серия на Главатар. Другият месец ще бъде финалът, а след три месеца трета серия. В главната роля супер звездата Боко Велики, а масовките ще са от арабски и африкански актьори. Стотици хиляди!