Принц Уилям на премиерата на Джеймс Бонд

Той бе в компанията на съпругата и брат си
Обновена: 27 окт 2015 15:45 | 27 окт 2015 13:19, Петя Славова
0
Принц Уилям на премиерата на Джеймс Бонд
Снимка: БТА

Херцогът и херцогинята на Кембридж Уилям и Катрин посетиха заедно с принц Хари световната премиера на поредния филм за Джеймс Бонд "Спектър", съобщиха световните информационни агенции. Церемонията се състоя в "Роял Албърт хол" в Лондон.

Принцовете Уилям и Хари преминаха по червения килим, облечени в смокинги. А херцогинята на Кембридж бе в светлосиня рокля от коприна с полупрозрачен воал в горната част, прикриващ гол гръб. Според британските медии членовете на британското кралско семейство са харесали филма и той е получил "кралското им одобрение".
По червения килим премина изпълнителят на главната роля на агент 007 Даниъл Крейг, придружаван от актрисите Моника Белучи и Леа Сейду. В известната лондонска зала филмът представиха също режисьорът Сам Мендес и актьорът Кристоф Валц.

"Спектър" е 24-ият филм за Джеймс Бонд. Лентата бе заснета с участието на холивудските киностудиа "Метро Голдуин Майeр" и "Колумбия пикчърс" в най-живописните кътчета на Великобритания, Италия, Австрия, Мексико и Мароко.
"Спектър" е името на тайна зловеща организация, която бива разкрита от агента 007 на Нейно Величество.

Любопитно обстоятелство е, че ролята на "момичето на Джеймс Бонд" бе поверена не на неизвестна красавица, а на световноизвестната френска актриса Леа Сейду.

За режисьора Мендес това е втори филм за Джеймс Бонд, а за Крейг, който се превъплъщава в образа от 2006 г., четвърти, припомня БТА.

Поредицата за агент 007 се снима от 1962 година. Според някои наблюдатели в състава на екипа, който ще прави следващия филм за Джеймс Бонд, ще има немалко промени. Проектът ще напусне режисьорът Сам Мендес. На премиерата Крейг от своя страна заяви, че му е все едно кой ще е следващият Джеймс Бонд, стига само да е подходящ за ролята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари