Марк Уолбърг влиза в "Трансформърс 5"

Актьорът пое главната роля от Шиа Лабьоф
Обновена: 16 дек 2015 14:47 | 16 дек 2015 09:33, Петя Славова
0
Марк Уолбърг влиза в "Трансформърс 5"
Снимка: архив, Reuters
Холивудският актьор Марк Уолбърг потвърди пред португалското издание CinePop, че ще участва в петия филм от поредицата "Трансформърс".
 
Уолбърг пое главната роля от Шиа Лабьоф в четвъртата част "Трансформърс: Ера на изтребление" (2014), припомня БТА. Филмът не беше посрещнат възторжено от критиката. Той получи седем номинации за антинаградите "Златна малинка", а Майкъл Бей бе удостоен със статуетката като най-лош режисьор.
 
С приходи от 1,1 милиарда долара в международния бокс-офис обаче "Трансформърс: Ера на изтребление" стана най-касовият филм за 2014 г.
 
Президентът на "Хасбро стюдиос" Стивън Дейвис оповести през октомври, че подготвят още четири филма от поредицата "Трансформърс" през следващите 10 години. "Останете на канала. Задава се пети филм "Трансформърс", последван от шести, седми и осми", заяви Дейвис, цитиран от Контактмюзик.
 
Марк Уолбърг ще се завърне в ролята на Кейд Йегър в петия, все още неозаглавен филм от поредицата. В следващата лента Оптимус Прайм ще открие в космоса създателите си. А героят на Марк Уолбърг ще се сражава с Юникрон, който мечтае да завладее Вселената.
 
Режисьорът на първите четири филма Майкъл Бей ще бъде изпълнителен продуцент и все още не е ясно кой ще заеме мястото му зад камерата. Сценарият на петото продължение е поверен на носителя на "Оскар" Акива Голдсман ("Красив ум") и Джеф Пинкнър ("Невероятният Спайдърмен 2").
 
"Трансформърс 5" трябва да излезе на екран през 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари