Страховито и секси в "И падна мрак"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
7 яну 2016 08:24, Петя Славова
2
Страховито и секси в "И падна мрак"
Снимка: IMDB

Страховито пътешествие из красивите природни пейзажи на Аржентина предлага Маркос Ефрон в „И падна мрак”.

Още с появата си в малко и отдалечено градче, две красиви американки, качени на велосипеди привличат погледите на местните. Няма и как да е иначе, защото те са изиграни от Амбър Хърд, днес госпожа Деп и брюнетката Одет Юстман, днес Анабел по съпруг, позната от сериала „Доктор Хаус”. 
 
Режисьорът поставя често знаци, които остават неуловими за героините, но се запечатват в съзнанието на зрителя, че нещо лошо ще се случи.
 
Неприличната красота на момичетата, оскъдното им облекло, въплъщаващо нехайството им към случващото се контрастира на пустите улици, свободно буйстващия вятър и неразбиращите езика им жители.
 
Безгрижният смях на момичетата ехти, докато преминават през постер за изчезнало преди няколко месеца момиче. Охлузен полицейски пикап, неприветливи погледи, все знаци, които красавиците, уви, не забелязват. 
 
Ефрон успява да поддържа напрегнат ритъм, допълнен с подходяща музика и динамични панорамни снимки, открояващи величествена природа, в която всеки може да се почувства изгубен.
 
А ето, че едната от двете приятелки наистина изчезва. Гледайте „И падна мрак” на 7 януари от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари