Елена Петрова: Любовта е всичко!

Децата са най-мощното оръжие, смята актрисата
11 яну 2016 08:01, Петя Славова
11
Елена Петрова: Любовта е всичко!
Снимка: архив, Булфото

Вярвам в таланта на хората, независимо в каква посока е,  в децата, защото те трябва да са най-мощното ни оръжие в бъдещето. Вярвам в любовта, което е всичко.” Това  заяви Елена Петрова пред bTV.  Актрисата разказа, че 10-годишните й близнаци Изабела и Александър са нейната слаба и силна страна.

Има различен подход към всеки един от двамата. Опитва се да направи сина си смел джентълмен. Дъщеря й пък е практична, с бърз ум, самостоятелна, като повечето жени и много иска да прилича на майка си. Най-важното е да станат усмихнати и добри хора.  

Актрисата си спомни за трудните моменти, свързани с децата й. Като са се родили, са били в ковьози. Синът й буквално е спрял да диша в ръцете й. Това я е направило много силна. „Когато детето ти спира да диша в ръцете ти, научаваш какво трябва да те води, какви са ти приоритетите.”, разказа тя и допълни че е много важно да не се оставяме да бъдем пречупени като личности. „Има хора, които цял живот са на колене, а други са паднали, но само за да бъдат проверени как ще се изправят и ще продължат напред”. 

Освен децата, другото, което я кара да се чувства добре е  снимачната площадка. Джина Лобриджида сравнява Елена Петрова за ролята й в „Козият рог” с Ингрид Бергман и участието й в „За кого бие камбаната”. Днес Петрова признава, че е доста по-балансирана от времето, когато е снимала филма, но понякога й се иска да извика 15-годишното момиче, което й придава свежест в живота. 
 
Щастлива и горда е, че отново върви „Стъклен дом” по телевизията. Елена вярва, че основният критерий за това колко си добър е начинът, по който си вършиш работата. „В киното зависим от всеки един по веригата.”, отбеляза тя и добави, че е нужно да се изпитва уважение към всеки от тези хора.
 
Актрисата изрази и надежда, че НФЦ ще даде шанс на повече млади автори да снимат своите истории в киното, които да са адекватни на европейския и американския пазар. Спомни си и смешни моменти от театъра, като този, в който е била на сцената с Асен Блатечки и роклята й се е свлякла пред публиката. В прекрасни отношения е и с Калин Врачански.
 
Животът я задържа в България, заради любовта, въздуха, мечтите, децата, миризмата на църква, топъл хляб, на море, на българска народна песен. Това е „Моето място”, каза актрисата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
33
 
! Отговори
-- преди 8 години
Децата са най-мощното оръжие - да, целта и беше да роди две деца на дебелия грък, да се разведе и да го изнудва за пари ... така и стана!
5
8
 
35
 
! Отговори
КОМИСИЯТА преди 8 години
ЗА ВЪНШЕН ВИД 9.8, ЗА ХУДОЖЕСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ 5.3, ЗА МОРАЛ 1.0, ЗА ШОФИРАНЕ С АЛКОХОЛНА ПРОБА НАД ДОПУСТИМОТО 0.0, ЗА ... Е ТО ВЕЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ... ОТПАДА ОТ ВСЯКАКВИ КЛАСАЦИИ.
4
8
 
43
 
! Отговори
osho преди 8 години
Интересно с какво се сражаа Елена, че децата са и най-мощното оръжие? Сигурно се сражава за парите на таткото...Това за децата като оръжие не ми беше хрумвало. Мислех, че са щастие...
3
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дейвид Бауи е починал снощи, така че децата на Елена в момента изобщо не ме интересуват.
2
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Права е децата са най мощното оръжие да изнудваш съпруга си.
1
8
 
55
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Колко много сме извратени в съжденията си, в изказа си? Една красива жена, публична личност, доказана ,поставя в едно изречение две несъвместими думи -- ДЕЦА и ОРЪЖИЕ. И още по-странно /поне за мен/ - ДЕЦАТА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ КАТО ОРЪЖИЕ ?? Няма значение за какво!! Започвам да свиквам с УЖАСНО ГОТИНО, например.Не смея да пусна телевизора- преди да загрее екрана, почват да гърмят пищови , картечници, да избухват леки коли1"Велика култура" струи отвъд океана и ни залива!! Дали ще ни удави?