Кой е с шанс за "Оскар"?

Номинациите огласяват трима режисьори
Обновена: 12 яну 2016 13:21 | 12 яну 2016 11:21, Петя Славова
1
Кой е с шанс за "Оскар"?
Снимка: архив, Reuters
Холивуд все още се възстановява от партитата след церемонията за наградите "Златен глобус", но погледите на водещите звезди вече са насочени към следващото голямо събитие в наградния сезон - "Оскар"-ите, номинациите за които ще бъдат оповестени на 14 януари, съобщи Контактмюзик.
 
Претендентите за 88-ите награди "Оскар" ще станат известни по време на пресконференция в театър "Самюъл Голдуин" в Бевърли хилс, пише БТА.
 
В огласяването на номинациите заедно с президентката на Академията за кинематографично изкуство и наука Шерил Бун Айзъкс ще участват режисьорите Анг Лий и Гилермо дел Торо, и актьорът Джон Красински.
 
Пресконференцията ще започне в 5,30 часа местно време (15,30 часа българско време). Гилермо дел Торо и Анг Лий ще огласят номинираните в категориите за анимация, операторско майсторство, костюми, документален филм, късометражен документален филм, грим и прически.
 
След това ще бъдат оповестени номинациите за песен от филм, късометражен анимационен филм, късометражен игрален филм, монтаж на звукови ефекти и звуков мишунг.
 
Накрая актьорът Джон Красински ще се присъедини към Шерил Бун Айзъкс за огласяването на номинациите във водещите категории, сред които за най-добър актьор, най-добра актриса, най-добър актьор в поддържаща роля, най-добра актриса в поддържаща поля, режисьор, монтаж и най-добър чуждоезичен филм.
 
Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 88-и път на церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис на 28 февруари. Водещ на шоуто ще бъде комикът Крис Рок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Лео. Дайте му го, бе!