Колко трае любовта в "Последната целувка"

Филмът - днес по телевизия Bulgaria ON AIR
17 яну 2016 09:01, Петя Славова
5
Колко трае любовта в "Последната целувка"
Снимка: IMDB

 Колко трае любовта се опитва да засече Тони Голдуин във филма „Последната целувка”. Режисьорът ни запознава с петима свои приятели, които наближават 30-те години, някои от тях имат и деца, други очакват, но като че ли още не се чувстват подготвени за това изпитание. 

 
Романтичният сюжет забавно съзира смешните казуси, пред които неизбежно се изправя една двойка. Колкото и искри да са прехвъчали при запознанството, когато отношенията се задълбочат, нещата не изглеждат така прилекателни. Затова пък тези непораснали момчета все някога е добре да се разделят с наивността.
 
Главната сюжетна линия се върти около архитекта Майкъл (Зак Браф), чиято приятелка очаква дете и вече се подготвя за създаване на семейство. Нейните родители пък изведнъж решават да се разделят след 30 години съвместен живот. Майкъл от своя страна се оказва привлечен от изкусителната брюнетка, изиграна от Рейчъл Билсън.
 
Голдуин подхожда честно във филма си и без излишен драматизъм преоткрива истинските ценности, които движат човека в живота след 30-те. За перипетиите никой не те предупреждава, но всеки един от персонажите намира своя път да се срещне и заживее с тях. Става ясно едно: не е важно колко жени срещаш по пътя си, а коя ще целунеш последно.
 
Гледайте „Последната целувка” на 17 януари от 13.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Д. преди 8 години
Грешна информация за пореден път!!! Непрекъснато заблуждавате хората! В сайта на Bulgaria on air има посечен друг филм!!!