Еднополова любов в "Междузвездни войни" 8

Режисьорът на филма пусна картинка в Twitter
19 яну 2016 13:14, Петя Славова
62
Еднополова любов в "Междузвездни войни" 8
Снимка: rianjohnson
Политкоректността в "Междузвездни войни" се движи на високи скорости. След като в седми епизод бе загатната любовта между тъмнокожия Фин (Джон Бойега) и Рей (Дейзи Ридли), сега режисьорът на осмия епизод "Междузвездни войни" Райън Джонсън публикува в Twitter картинка, на която са  изобразени главните герои от седмия епизод - По Дърман, Фин и Рей.
 
Тук обаче персонажите – мъже се целуват помежду си, докато героинята седи встрани. На заден фон се вижда дроида BB-8.  
 
Феновете на космическата сага коментират поста като предположение за намек, че ще има еднополова любов в следващия епизод. Самият Джонсън не е написал мнението си под снимката.
 
Премиерата на следващия епизод на "Междузвездни войни" е предвидена за 26 май 2017 г. актьорският състав все още не се уточнява, но се планира, че в проекта ще се върнат изпълнителите на главните роли Дейзи Ридли (Рей), Джон Бойега (Фин) и Оскар Айзък (По), както и Адам Драйвър (Кайло Рен).
 
"Междузвездни войни: Силата се пробужда" събра повече от 1.7 милиарда долара, като стана една от най-касовите в историята на САЩ с "Аватар" и "Титаник" на Джеймс Камерън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не разбирам къде е проблема тука приятелство на двама мъже
39
0
 
3
 
! Отговори
Рой преди 8 години
Това е самата истина! Който се съмнява да задълбае по-темата и да провери лично!
38
3
 
7
 
! Отговори
Рой преди 8 години
От къде идва това и какъв е произхода на натрапването на тези гнусотии, защо се прави а то се прави нарочно и постоянно и в нарастваща тенденция. Истината - зад това стоят членове на сатанински тайни общества и високопоставените им членове са във връзка с демони които наричат "духове водачи". Самите демони бидейки крайно нечисти, омразни и пропаднали заразяват тези които общуват с тях със своите извращения и така членовете на тези общества сами стават извратени и се стремят да извратят и другите
37
3
 
5
 
! Отговори
Рой преди 8 години
Пр0мотирането на извращенията продължава в пълна сила, за да се промие съзнанието на младите и впечатлителните и да се създаде впечатлението, че щом го дават по филмите значи това е нещо нормално и желателно. И така тези гнус0тии се пренасят в обществото. Но почакайте, ще видите и още по-големи гнус0тии! След "свободната любов", ******стията, нийгрите1, сексуалните извращения идва и пед0филията и инцеста1 които ще бъдат представени за любов между малки и големи и любов в семейството!
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
преди 0 секундиНай-гадно е да се биеш със сит травестит - женска подлост и злоба, мъжка сила и ситска ярост. Те тва е кУрав противник. Може да бъде победен само от Дарт Минко, 470г. ерген, още по-закУравял, с 19 санта хюдж мандолина.
35
4
 
9
 
! Отговори
proho преди 8 години
За мен върха на простотията беше в сериала "Originals", където се награбваха гей вампир с гей върколак... Няма такава простотия
34
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета коментарите ви и само мога да кажа: Еххх бай булгарь, бай булгарь....няма да мръднем никога от сегашното "дередже"
33
11
 
4
 
! Отговори
Nord преди 8 години
Чета коментарите ви и само мога да кажа: Еххх бай ***, бай ***....няма да мръднем никога от сегашното "дередже"
32
4
 
12
 
! Отговори
dmx преди 8 години
Предлагам Райън Джонсън да бъде даден на Ислямска държава и да му ударят 100 камшика за тая картинка.
31
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еднополовата любов е част от света. Виждал съм момичета да се целуват и за мен това а напълно нормално
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пьк бих направил вместо интеррасиал или хомо, любов между видовете. Нещо като земно- извьнземна любов. Например синьт на Джар джар бингс с Рей ;).
29
4
 
19
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Тия от Дисни, изчакаха оня пич, дето беше голям фен и беше нелечимо болен да умре, лека му пръст на човека, и вкараха у филма пеераси... Мани, мани... Тъжно, много тъжно! Дори във една много, много далечна галактика, пак трябва да има обратни, иначе не може, нали? Поне да бяха от другия пол... О, да му се не види! Стомаха ме сви!
28
3
 
21
 
! Отговори
Лили преди 8 години
Добре, че стана известно, та изобщо да не си правя труда да ходя да го гледам. Пък и на другите ще спестя да бъдат свидетели как драйфам...
27
5
 
22
 
! Отговори
ьь преди 8 години
Явно У.Дисни е ***.далска компания. Сега на Дж. Лукас вече ще му е лошо. И без това последната част беше слаба на фона на предишните. Така явно таргетират г.ей обществото. Жалко за поредицата..
26
25
 
7
 
! Отговори
пешо преди 8 години
ауууу каква трагедия, режисьорът пуснал рисунка с целуващи се герои! да, това означава гей пропаганда, извращаване на децата, сектантска конспирация, сатанинска провокация и същински апокалипсис. край, щом има такива картинки и хора по света, значи дните ни са преброени!!!
25
6
 
12
 
! Отговори
майорски преди 8 години
че то ако ме питаш ..някой съвременни момичета са по мъже от мъжете ...а някой съвременни младежи са по женствени от жените ....с малко въображение ...на картината мога да видя ...две жени ...или момче и момиче ....трябваше да ги разсъблечат голи за да сме сигурни .....ама то в съвременния свят и това че няма пи.шк.а не е гаранция че е момиче ...побъркан свят ...безпринципен ....!!!
24
4
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 8 години
Е за това уважавам Путин и руснаците ....подобна извратена картинка в Руски медий никога не биха публикували....но понеже ние сме балкански евро-гейо.ве....понеже Европа ни нареди да сме такива .....с Кой акъл се публикуват подобни картини .....това си е жива пропаганда ....вижте ...даже междузвездните са гейове
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Западни ценности в действие
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм за, ама защо от този, а не от другия пол?
21
2
 
26
 
! Отговори
... преди 8 години
Еми значи дет се вика с две три думи да го д.хат! Не стига, че оакаха един ШЕьОВЪР ами сега и още продължават да слагат тор върху него! Колкото до ТОЛЕРАНТНОСТА то нея я разбирам, но ТОЛЕРАСТИЯТА наистина вече ми се иска да се изселя или на Марс или някъде другаде където няма аз и децата ми да гледат подобни п.алски изцепки!