"Завръщането" победи "Междузвездни войни"

Филмът с Лео ди Каприо оглави боксофиса на САЩ
25 яну 2016 13:37, Петя Славова
19
"Завръщането" победи "Междузвездни войни"
Снимка: Александра филмс
Драмата "Завръщането" на режисьора Алехандро Гонсалес Иняриту с Леонардо ди Каприо в главната роля излезе начело в бокс-офис класацията на Северна Америка през третата седмица след излизането си на екран, предадоха световните информационни агенции.
 
Филмът, проследяващ борбата за оцеляване в изключително сурови условия на трапер, смятан за мъртъв след нападение на мечка и изоставен от спътниците, оглави бокс-офиса през уикенд, в който бурята Джонас нанесе сериозни поражения на Източното крайбрежие на САЩ, пише БТА.
 
Заради обилните снеговалежи много киносалони останаха затворени. "Завръщането" си осигури първенството в бокс-офиса със скромната сума от 16 милиона долара от продажбата на билети.
 
Второ място с 14,3 милиона долара заема "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Първенецът от миналата седмица, комедията "Ченге за един ден 2", е на трета позиция с 13 милиона долара.
 
Четвърто и пето място в бокс-офис класацията на Северна Америка заемат комедията "Ох, на дядо" със Зак Ефрон и Робърт де Ниро и хорърът "Момчето". Приходите от продажбата на билети за двата филма през уикенда в киносалоните на САЩ и Канада възлизат съответно на 11,5 милиона долара и 11,3 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оскар за мечката!
16
1
 
5
 
! Отговори
Пич преди 8 години
Филмът е страхотен.Рядко хубав филм.
15
1
 
3
 
! Отговори
а преди 8 години
Като млад ми беше дори леко неприятен като актьор, но с всяка следваща роля и година го оценявах и ми харесваше все повече и повече. Убедена съм, че тепърва му предстоят много забележителни и запомнящи се роли. Филмът ми допадна. Различен и достоверен.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе го изнасилва мечок, а мечка с две малки мечета
13
1
 
2
 
! Отговори
Италиана преди 8 години
Филма е страхотен!Доста Оскарш за прибере,за Леонардо Дикаприо е ясно,ще вземе,но и Иняриту и Том Харди ще вземат награди,както може би и филма ще е най-добър за годината,със 12 номинации,може би ще вземе 5-6 награди,напълно заслужено.Не е за всеки,трябва доста сиво вещество ,за да ти хареса,не е за всеки,книгата я започнах и тя е хубава.
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 12, хех много ги разбираш бе майсторе, цял живот с гризлита си се занимавал само. Нямало оцелели, аре бе....
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този филм е като вица за онзи дето га хванала мечката и го питала - "Сега ще те изям или ще те на*ба". Като го питали какво стана, казал: "И ме изяде". При такива срещи оцелели няма.
10
0
 
1
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Не си само ти, много от останалите също само заради това са го гледали.
9
3
 
4
 
! Отговори
Do N 7 преди 8 години
Blagodaria, prav si N 7 . Filma e neveroiaten, isrinski. Gledax go i zaslyjava OSCAR poveche ot vseki dryg film tazi godina. Snimali sa v istinski styd, navan. Vsichko e istinsko s izkliochenie na mechkata. Mnogo xora ot ekipa ne sa izdarjali ysloviata i sa napysnali snimkite. Istoriata e neveroiatna.
8
6
 
4
 
! Отговори
aaaaa преди 8 години
аз пък го гледах само за да видя как го изнасилва мечка :)
7
3
 
6
 
! Отговори
една друга преди 8 години
До еднаФилмът е хубав, но чак пък толкова да го превъзнасяте е прекалено. Очевидно медиите са си свършили отново работата, като са ви влезл в главата и са оформили масовия ви вкус. Тръпка предизвиква единствено гледането на филми с лед в ледена януарска вечер и повярвайте - хич не е приятна.
6
6
 
12
 
! Отговори
една преди 8 години
Чета тук едни неадекватни коментари. Колко от Вас гледаха филма на кино? Колко от Вас са осъзнали каква е драмата? Филмът е много силен. Леонардо Ди Каприо играе много силно, както и Том Харди. Сюжетът е интересен, природата уникална, а тръпка и усещане , че студът те застига също има.
5
4
 
6
 
! Отговори
еее преди 8 години
филмът много ми хареса. не знам какво са очаквали останалите коментатори. или не са били в подходящо настроение за гледане.
4
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То пък един филм. Някакви изтормозени трапери ги гонят индианци да ги скалпират докато Леонардо Ди Каприо го изнасилва мечка.
3
6
 
11
 
! Отговори
vm преди 8 години
Страшна новина. Аз съм сигурен, че този филм е победил в бокс офиса тази седмица и "Титаник" и "Аватар". Но това няма как да има нещо общо с факта, че в момента никои не ги върти по кината.
2
3
 
10
 
! Отговори
кака преди 8 години
Филмът наистина си заслужава адмирациите.Не видях да го изнасилва мечок, но здравата го нарани, почти до смърт.
1
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе някъде четох, че в този филм го изнасилвал мечок, не един, а два пъти.