Нетърпеливи да видим отмъщението на ди Каприо

"Завръщането" е най-гледаният филм у нас
Обновена: 27 яну 2016 07:38 | 27 яну 2016 07:36, Петя Славова
14
Нетърпеливи да видим отмъщението на ди Каприо
Снимка: Александра филмс
Макар и да няма "Оскар" до този момент, Леонардо ди Каприо успява да е притегателен център за зрителите във филмите, в които участва. Ето, че дойде време актьорът да е най-спряганата личност за златната статуетка за филма с три "Златни глобуса" и номиниран в 12 категории на наградите "Оскар".
Тази причина накара и българския зрител да побърза да види продукцията на Алехандро Иняриту "Завръщането" преди да стане ясно кой ще е награденият на церемонията.
Филмът се оказа водещ в бокс офиса ни след миналия уикенд, сочат обобщените данни от киносалоните. Приключенският филм по романа на Майкъл Пънк е гледан от 17 575 зрители и има 161 281 лева от билетите им за първите три дни на екраните у нас.  В него участва още и Том Харди
 
Комедията "Ченге за един ден: Мисия Маями" е на втора позиция по зрителски интерес. Тандемът Айс Кюб и Кевин Харт, превръща несъвместимото партньорство в поредица от екшън и смях пред 31 604 зрители и има 250 390 лева от билетите им за десетте дни на екраните у нас.
 
Друга комедия - "Баща в излишък" - е на трето място в топ 10. Съперничеството между героите на Уил Феръл и Марк Уолбърг за вниманието на децата е гледано от 6 639 зрители и е събрало 57 303 лева приходи за първите три дни на екраните у нас.
 
На четвърто място е "Междузвездни войни: Силата се пробужда". За месец и половина седмият филм от поредицата е гледан от 371 150 зрители и има 3 897 778 лева от билетите им.
 
Приключенската фантастика по първата книга от трилогията на Рик Янси "Петата вълна" е на пето място сред най-гледаните филми у нас. Историята на Каси, която се опитва да спаси малкия си брат от нападналите Земята извънземни, е вече десет дни на екраните у нас, като за това време е гледана от 19 923 зрители и има 158 440 лева приходи.
 
Анимацията "Алвин и Чипоносковците: Голямото чипоключение" е на шесто място в топ 10. Чипоносковците Алвин, Саймън и Тиодор са гледани от 50 395 зрители и имат 368 362 лева приходи за месец на екраните у нас.
На седма позиция е екшънът "Критична точка", създаден по мотиви от едноименния филм преди 25 години. Изпълненият с каскади екшън е вече месец на екраните у нас и е гледан от 57 445 зрители и има 461 300 лева приходи от тях.
 
Осми по ред тази седмица е осмият филм на Куентин Тарантино "Омразната осморка", пише БТА. Уестърнът, носител на "Златен глобус" за музика и номиниран за три "Оскар"-а, в който играят Самюъл Джаксън, Кърт Ръсел, Уолтър Гогинс, Дженифър Джейсън Лий, Тим Рот, Зоуи Бел, Майкъл Мадсън, Демиан Бичир, Брус Дърн, Дейна Гурие, е гледан от 20 086 зрители и има 170 207 лева от билетите им за 17-те дни на екраните у нас.
 
На девета позиция е "Малкият принц". Триизмерната анимация по едноименният роман на Екзюпери е гледана от 24 129 зрители и има 210 294 лева от билетите им за месец на екраните у нас.
 
На десета позиция е социалната драма "Джой". Номинираният за "Оскар" за ролята на Дженифър Лорънс филм е от 17 дни на екраните у нас, като за това време е видян от 9 924 зрители и има 84 503 лева от билетите им.МакМа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
proroka Oleg преди 8 години
Kakuv Oscar za Legend ......glupostu. Mnogo e dale4e ot Tarantino. Edvam go izgledah. Niama action, niama deistvie. Kato igra e OK, ama za Oscar ne e . Dokato Leo dori i v tozi ne tolkova dobur film igra perfektno
13
1
 
5
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
До Джон Фицджералд-Лео е голям, ама дайте Оскара на Том Харди. Страхотна роля направи - Верно е. И още по-добре в "Легенда" - там играе две роли - на близнаци.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе за "Завръщането" не знам, ама вчера гледах "Спотлайт"... Задължителен филм, убийствен сценарий и страхотна игра от Майкъл Кийтън и Марк Ръфало.
11
1
 
8
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Посмъртни Оскари за мечката и коня и Оскар за поддържаща роля на Том Харди. Лео ще вземе Оскар за цялостно творчество на 85 г., а ако случайно не доживее ще му връчат един посмъртен :D
10
1
 
4
 
! Отговори
SS преди 8 години
А бе Дикаприо си играе добре, а дали някой би го изиграл по - добре едва ли ние можем да преценим, обаче:Мечката да те сдъвче и изплюва, а ти да не развиеш смъртоносна инфекция? (или си Дикаприо или в най лошия случай крокодил, че и те не развиват инфекция) Да се къпеш всеки ден в реката по която има ледоход?Силно пресилено, а някой хора вярват.Детето на един приятел скочи от терасата с костюм на Спайдармен.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Актьора е много добър, но филма не става даже и за един път.
8
1
 
7
 
! Отговори
Джон Фицджералд преди 8 години
Лео е голям, ама дайте Оскара на Том Харди бе, мисири. Страхотна роля направи
7
4
 
2
 
! Отговори
22596 преди 8 години
До РЕАЛНО Съгласен съм... а и персонажа му не беше кой знае какъв. Всеки читав актьор би го изиграл както трябва.
6
2
 
12
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 8 години
Ди Каприо изигра ролята си безупречно-но филмът е под всякаква критика-Гледан е САМО защото е силно рекламиран....
5
0
 
12
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Определено режисьорът не е ползвал за консултант Беър Грилс. Но играта (и усилието) на Ди Каприо е респектираща.
4
2
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Ордава му се да играе луди.В мечтаната му роля на Ленин ще е блестящ!
3
1
 
12
 
! Отговори
Grom преди 8 години
Добра актьорска игра, но *** филм!
2
1
 
12
 
! Отговори
SS преди 8 години
Мале, мале пред тоя филм Рамбо репи да яде, а летвата на Чък Норис е качена доста на високо.
1
1
 
22
 
! Отговори
Мен преди 8 години
В Завръщане, Леонардо ди Капри както винаги е блестящ актьор.Но филмът не ми хареса много.