"Кунг-фу панда 3" победи ди Каприо в "Завръщането"

Анимацията води в бокс офиса на Северна Америка
1 фев 2016 11:14, Петя Славова
0
"Кунг-фу панда 3" победи ди Каприо в "Завръщането"
Снимка: Александра филмс
Анимацията "Кунг-фу панда 3" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с 41 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада, предадоха световните информационни агенции.
 
Според анализаторите приходите от дебютния уикенд на анимацията на "Дриймуъркс анимейшън" са "прилични". Героите в лентата "Кунг-фу панда 3" се озвучават от звезди от ранга на Блек, Анджелина Джоли и Дъстин Хофман.
 
Първите две продукции, излезли на екран през 2008 и 2011 г., реализираха съответно 60,2 милиона долара и 47,7 милиона долара през дебютните си уикенди по кината.
 
Второ място в бокс-офиса с печалби от 12,4 милиона долара заема драмата "Завръщането" с Леонардо ди Каприо в главната роля. Следва "Междузвездни войни: Силата се пробужда" с 10,8 милиона долара. Очаква се тази седмица касоразбивачът на "Дисни" да премине границата от 900 милиона долара в домашния бокс-офис, пише БТА.
 
Новата продукция "Часът на героите" на "Дисни" с Крис Пайн и Кейси Афлек заема четвъртото място с "разочароващите" приходи от 10,3 милиона долара през дебютния си уикенд на екран. На пета позиция е комедията "Ченге за един ден 2" с 8,3 милиона долара от продажбата на билети през уикенда в киносалоните на САЩ и Канада

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: САЩбокс офис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари