Джордж Клуни е отвлечен в "Аве, Цезаре!"

Видео от филма на братя Коен в Dnes.bg
2 фев 2016 12:52, Петя Славова
1
 
Четирикратните носителите на "Оскар" Джоел и Итън Коен ("Няма място за старите кучета", "Фарго", "Големият Лебовски") се завръщат като автори и режисьори на "Аве, Цезаре!", една звездна комедия за Златните години на Холивуд.
 
Във филма участат Джош Бролин, Джордж Клуни, Чанинг Тейтъм, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Рейф Файнс, Джона Хил и Франсис Макдормънд. 
 
"Аве, Цезаре!" проследява един-единствен ден от работата на филмово студио, изправено пред сериозни проблеми, чието разрешаване не търпи отлагане, и човека, на чиито плещи лежи отговорността да оправи всичко.
 
Комедията е продуцирана от братя Коен посредством Mike Zoss Productions, заедно с Ерик Фелнър и Тим Беван от Working Title. "Аве, Цезаре!" е с премиера в началото на 2016 г.
 
Композиторът на филма Картър Бърнуел споделя за "Аве, Цезаре!": "Това е музикална комедия, която се развива в едно холивудско студио, така че зрителят е преведен през декорите на различни продукции с различно музикално оформление, като ще видим и "степ танц във вода". 
 
За "Аве, Цезаре!" се говори още от 2004-а, като първоначално сюжетът e трябвало да проследи историята на трупа актьори от 20-те години на миналия век, които поставят пиеса за Юлий Цезар. Още тогава Клуни е избран за главна роля в продукцията.
 
По думите на братя Коен, филмът завършва трилогия, очертана от "О, братко, къде си"(2000) и "Непоносима жестокост" (2003).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цезар не е име, а титла, така че изразът е "Ave Caesar" - "Да живее цезарят", а не "Да живееш, Цезаре".