"Прометей" продължава без Нуми Рапас

Ридли Скот още набира актьори за втората част
Обновена: 2 фев 2016 09:56 | 2 фев 2016 09:36, Петя Славова
3
"Прометей" продължава без Нуми Рапас
Снимка: архив, Reuters

Шведската актриса Нуми Рапас, изпълнила главната роля във фантастичния филм „Прометей”, няма да участва в неговото продължение. За това съобщава пред журналисти самия режисьор на проекта Ридли Скот.Той добавил, че изборът на актьори още не е приключил, предава изданието Collider.

Все още не е ясно дали и Майкъл Фасбендер ще участва във втората част на проекта. Снимките ще стартират през февруари в Австралия, а премиерата е предвидена за октомври 2017 г. действието ще се случва 10 години след събитията в „Прометей”.
 
Филмът от 2012 г.  събра $ 403 милиона приходи от световния бокс офис, но бил приет неезнозначно от критиката. 
Нуми Рапас стана известна след участието си в шведската екранизация на романа на Стиг Ларшон „Момичето с татуирания дракон” (2009 г.).
 
Снима се също в „Шерлок Холмс: Игра на сенки”. Предстои и да изпълни и ролята на певицата Ейми Уайнхаус в биографичен филм за покойната звезда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
bros преди 8 години
Съгласен. Но му трябва и по-добре вързан откъм логика сюжет...
1
3
 
1
 
! Отговори
@1 преди 8 години
Ми може и да е по-смислена от междузвездни войни, ама пак беше много зле. Толкова потенциал имаше, а нищо не направиха, Така че не бих казала, че тъжа за новината :) Нещо напоследък май сериалите изместиха киното по смисленост.