Дронове ще пазят тайните на "Междузвездни войни"

Летателните апарати на "Дисни" ще прихващат шпионски камери
Обновена: 23 фев 2016 12:13 | 23 фев 2016 10:32, Петя Славова
2
Дронове ще пазят тайните на "Междузвездни войни"
Снимка: архив, Reuters
Тайните на "Междузвездни войни" ще бъдат защитавани от шпиони с помощта на "армия" от дронове, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на компания "Дисни".
 
В борбата си срещу филмовите запалянковци, които използват безпилотни летателни апарати, за да получават и издават информация за очаквани продукции, кинокомпанията ще използва собствена флотилия от дронове.
 
Летателните апарати на "Дисни" ще прихващат шпионски камери, прелитащи над актьорите, докато снимат предстоящия осми епизод от култовата космическа сага в Хърватия, пише БТА.
 
"Специален отряд от дронове ще отстранява шпионските камери, опитващи се да заснемат какво се случва", казва неназован вътрешен източник.
 
От компания "Дисни" са решили да предприемат тази мярка, след като опазиха успешно тайната за сюжета на касоразбивача "Междузвездни войни: Силата се пробужда", който излезе на екран през декември миналата година. Студиото ще разчита и на специален екип от 600 души, чиято задача ще бъде да осуети разпространението на спойлери от предстоящия филм.
 
"Основен приоритет за "Дисни" е да запази изненадата за феновете. Тайната на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" беше опазена. След безпрецедентния успех на филма компанията възлага големи надежди на следващия епизод", допълва източникът.
 
Снимките за "Междузвездни войни: Епизод VIII" неотдавна започнаха в лондонските студиа "Пайнууд". Снимачният екип обаче скоро ще се премести в Дубровник, Хърватия, където ще бъдат приложени строгите охранителни мерки.
"Междузвездни войни: Епизод VIII" ще излезе на екран през декември следваща година. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
... преди 8 години
Пак ще използват предишната слава на поредицата та да може да се харчи тази! Последната серия беше като в детска приказка на дисни! Нямаше нищо общо нито с първоначалнитя нито с второначалния замисъл на филма! Та както е тръгнало само да не се окаже, че дарт вейдър не е умрял и ше се събуди и ше се доалира с йода! Щото като гледам какви неща имаше в епизод 7 и май май на там вървят нещата!