Олдън Ерънрайх ще играе младия Хан Соло

Пребори конкуренцията с Тарън Еджъртън и Джак Рейнър
7 май 2016 11:45, Петя Славова
10
Олдън Ерънрайх ще играе младия Хан Соло
Снимка: архив, Reuters
Актьорът Олдън Ерънрайх е избран за ролята на младия Хан Соло в самостоятелен филм за приключенията на прочутия герой от "Междузвездни войни", съобщи Контактмюзик.
 
Основната роля, с която е познат 26-годишният актьор, е от филма "Аве, Цезаре!". Неговите най-големи конкуренти бяха Тарън Еджъртън и Джак Рейнър, пише БТА.
 
Все още неозаглавеният филм за младия Хан Соло, който трябва да излезе на екран през 2018 г., ще бъде режисирана от Фил Лорд и Кристофър Милър. Според "Варайъти" Хан Соло на Олдън Ерънрайх ще бъде представен в епизодична роля в другия спиноф на сагата "Rogue one: История от Междузвездни войни".
 
Харисън Форд дебютира като Хан Соло във филма "Междузвездни войни: Епизод IV - Нова надежда" (1977). Актьорът се превъплъти в образа на героя, направил го известен, и в седмия епизод от култовата космическа сага. Хан Соло обаче загина в "Междузвездни войни: Силата се пробужда" (2015).
 
Форд преди известно време заяви, че не желае по никакъв начин да бъде ангажиран с филма за приключенията на младия Хан Соло.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Повръща ми се...Дано да е от бирата...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TOZ EABSOLUTEN KARPEL
4
2
 
2
 
! Отговори
правец филмс преди 7 години
И ние правихме филм за младостта на другаря Живков как излиза в нелегалност ,пък никой не го издирва,а и силата беше налице
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дисни купиха правата за Междузвездни войни солено и сега ще изстискат всяка стотинка, която могат. Жалко за поредицата, ще се превърне в поредната сапунка...
2
0
 
2
 
! Отговори
Сардаукар преди 7 години
Кои са тия бежавняци избщо, бре?!
1
0
 
12
 
! Отговори
Интересно преди 7 години
еврейче ? не това е просто случайност...