Кристоф Валц: "Решението за Brexit наистина е глупаво!"

Актьорът разкритикува поведението на Дейвид Камерън
27 юни 2016 16:37, Петя Славова
20
Кристоф Валц: "Решението за Brexit наистина е глупаво!"
Снимка: архив, Reuters

Австрийският актьор Кристоф Валц разкритикува британския премиер Дейвид Камерън за организирането на референдума за оставането на Великобритания в Европейския съюз, при който неговите сънародници гласуваха да го напуснат, предаде Франс прес.

На пресконференция актьорът каза, че бил се съсипал от притеснение, като виждал какви щети нанася на Европа британската кампания за напускане на ЕС.

"Абсурдно е това, което се случва, изтъкна Валц при представянето на новия филм с негово участие "Легендата за Тарзан". Това напускане е не само противопоказно, а е и настина глупаво!", каза той.

"Пенсионерите от Челси решиха да напуснат ЕС и Дейвид Камерън беше инициаторът това да се случи на Великобритания и на цяла Европа!", заяви австрийският актьор.

"А сега той казва: "Ще наглеждам прехода, след което ще си тръгна!" и ще трябва някой друг да оправя хаоса, който остави зад себе си!", допълни той.

Кристоф Валц получи награда "Оскар" за изпълненията си в продукциите на Тарантино "Гадни копилета" и "Джанго без окови", припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Киро преди 7 години
До Анонимен Британците имат интереси които защитават и нямат приятели...........
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
RODEN E VAV VIENA OT SMESEN BRAK....GERMANIA I AVSTRIA
9
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Австрийците са се засилили за трети път да съсипят целия свят!.......Не ми дреме че си утрепаха националиста Йорг Хайдер в катастрофа за да не може да вземе властта!....Не ми дреме и че са най-големите и изпечени специалисти по фалшифициране на избори като техните последни......Мълчи,Кристоф Валц,мълчи и не давай съвети на народи с истинска демокрация....би трябвало да се скриеш в миша дупка от срам че си австриец
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бритaнците сиkato ostanat bez Scotland i N.Irlandia.....*k off ENGLAND
7
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от наистина ярките и начетени актьори. Забележителното при него е изказът му на английски, с лек немски акцент, но граматически и стилово перфектен, бих казал на светлинни години от колегите си в Холивуд (така наречените "нейтив спийкърс"). Разбира се, това може да го знае някой, гледал негови филми и интервюта, а не форумни плъхове със светоглед на копърка.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До байА, бе, не казват, че е евреин, ама е направил на първата си жена-еврейка 3 (три) еврейчета.(По закон Израел приема за евреи само родените от майка-еврейка. Бащата може и да е от Факултето, Столипиново, или друго такова екзотично място ...:)
5
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА НЯКАКЪВ НЕИЗВЕСТЕН АКТЬОР ОТ АВСТРАЛИЯ??!!
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кристоф Валц: "Решението за Brexit наистина е глупаво!"Актьорът разкритикува поведението на Дейвид Камерън"--Егати "умния" акктьор - да коментира професионални политици.Ама и тия наши платени хуйналисти - ще ти публикуват и на Баба Пена-чистачката мнението, само и само да угодят на "партийната линия". Смешници! :)
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно.Пенсионери на които пенсията от 2 или повече хиляди евро е гарантирана решиха съдбата на милиони великобританци.Самият референдум не е правилно съгласуван.50 а 50.Ами останалите 48 процента.Мнозинство поне от 60...65 процента за напускане за да може да се каже че болшинството е за напускане...Все си мисля че ще се хапят след време за ...дупетата.
2
6
 
31
 
! Отговори
майорски преди 7 години
Ердоган клекна извини се на Путин и Русия за сваления самолет !!!!
1
21
 
12
 
! Отговори
Поредното ГУРУ преди 7 години
Англичаните простичко казаха НЕ НА НЕОФАШИЗМА МАСКИРАН КАТО СОЦИАЛИЗЪМ С ЧЕРВЕНИ ПАСПОРТИ В ЕС,НОВИЯ СССР.